Saavutettavuustyökalut

Onko sinulla vielä liput peruttuun esitykseen? Muistathan vaihtaa lippusi uusiin tai hakea hyvitystä - tee se nyt täyttämällä hyvityslomake täällä!
Helsingin Kaupunginteatteri

Äideille, isoäideille, valmistuville, koulunsa päättäville….

29.4.2021

HKT:n lahjakortti on ihana lahja tämän kevään päivänsankareille, äideille, isoäideille, valmistuville, koulunsa päättäville, opettajille tai kenelle vain, joka tarvitsee piristystä!

Teatterilahjakortti on erityisesti tänä keväänä lahja, jolla annat myös toiveikkuutta ja iloa: pian pääsemme taas tapaamaan ja nauttimaan yhdessä teatterista, maagisista, koskettavista ja hauskoista esityksistä, odottavasta tunnelmasta, puheensorinasta lämpiössä, kahvista ja kakkupalasta väliajalla… Kaikesta siitä mitä on ollut jo kova ikävä.

HKT:n lahjakortilla annat lahjaksi lupauksen iloisista ajoista, sykähdyttävästä kokemuksesta tai mieleenpainuvasta yhteisestä ajasta. Tämä lahja ei unohdu.

 

Näin ostat Helsingin Kaupunginteatterin lahjakortin:

Valittavanasi on sekä 1) lahjakortti verkkokauppaan (lippu.fi) että 2) Lippupisteen myyntipisteissä  ja Kaupunginteatterin lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvä lahjakortti.


1) Verkkokaupan lahjakortti: osta verkossa – käytä verkossa!

Verkkokauppalahjakorttia ostaessasi voit valita lahjakortin oheen itse tulostettavan, Kaupunginteatteriaiheisen kuvan. Tulostettavia kuvia on muutamia erilaisia. Verkkokaupan lahjakortti ostetaan verkkokaupasta, tulostetaan itse ja se käy maksuvälineenä vain Lippupisteen verkkokaupassa. Sillä ei voi maksaa teatterilla eikä myyntipisteissä. Summan voit valita tarjolla olevista vaihtoehdoista (5 €−500 €) ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Ostosvaiheessa hintaan lisätään Lippupisteen 1 euron palvelumaksu.

 

2) Myyntipisteissä (HKT:n oma lipunmyynti ja Lippupisteen myyntipaikat) maksuvälineenä käyvä lahjakortti

Tämä on se perinteinen, teatterilipun näköinen lahjakortti, joka käy maksuvälineenä ostettaessa lippuja meidän esityksiimme Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälässä (Ensi linja 2) sekä Lippupisteen toimipisteissä. Summan voit valita itse ja lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Huomaathan, että R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakortilla!

Tällä hetkellä, kun lippumyymälämme Ensi linjalla ei ole auki, lahjakorttejamme voi ostaa seuraavasti:

  1. Lippupisteen myyntipisteissä ympäri Suomen
    Voit ostaa Helsingin Kaupunginteatterin myyntipistelahjakortin  kaikista Lippupisteen toimipaikoista ympäri maan. Ostokseen lisätään Lippupisteen palvelumaksu.
  2. Osta verkossa – lahjakortti toimitetaan kotiisi
    Mikäli myyntipisteet sijaitsevat hankalan matkan päässä, ja haluat ostaa perinteisen, myyntipisteissä ja teatterin lippumyymälässä maksuna käyvän lahjakortin, voit tehdä sen verkkokaupassa. Tällöin voit valita summan hintakategorioista 5-500 euroa. Verkkokaupassa lahjakortin arvon lisäksi loppusummaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu (1,5 – 3,5 euroa). Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse kotiin (sitä ei voi itse tulostaa), ja postitusmaksu on 8,90€. Huom! Toimitus on Postin palvelu.

Elämys säilyy ikuisesti – lahjakortti on kestävä lahja!