Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

 Elämys säilyy ikuisesti – osta joululahjaksi lahjakortti!

25.11.2019

HKT:n lahjakortilla annat lahjaksi unohtumattoman kokemuksen tai yhteistä aikaa. Tämä lahja ei unohdu.

Näin ostat Helsingin Kaupunginteatterin lahjakortin:

Valittavanasi on sekä 1) lahjakortti verkkokauppaan (lippu.fi) että 2) Lippupisteen myyntipisteissä ja Kaupunginteatterin lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvä lahjakortti.


1) Verkkokaupan lahjakortti: osta verkossa – käytä verkossa!

Verkkokauppalahjakorttia ostaessasi voit valita lahjakortin oheen itse tulostettavan, Kaupunginteatteriaiheisen kuvan. Tulostettavia kuvia on muutamia erilaisia. Verkkokaupan lahjakortti ostetaan verkkokaupasta, tulostetaan itse ja se käy maksuvälineenä vain Lippupisteen verkkokaupassa. Sillä ei voi maksaa teatterilla eikä myyntipisteissä. Summan voit valita tarjolla olevista vaihtoehdoista (5 €−500 €) ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Ostosvaiheessa hintaan lisätään Lippupisteen 1 euron palvelumaksu.

 

2) Myyntipisteissä (HKT:n oma lipunmyynti ja Lippupisteen myyntipaikat) maksuvälineenä käyvä lahjakortti

Tämä on se perinteinen, teatterilipun näköinen lahjakortti, joka käy maksuvälineenä ostettaessa lippuja meidän esityksiimme Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälässä (Ensi linja 2) sekä Lippupisteen toimipisteissä. Summan voit valita itse ja lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Huomaathan, että R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakortilla!

  1. Osta teatterin lippumyymälästä – säästä palvelumaksut
    Omassa myymälässämme Ensi linja 2 asioidessasi säästät palvelumaksut, ja voit määritellä haluamasi summan euron tarkkuudella. Katso joulunajan aukiolot!
  2. Osta Lippupisteen myyntipisteissä ympäri Suomen
    Voit ostaa Helsingin Kaupunginteatterin myyntipistelahjakortin myös kaikista Lippupisteen toimipaikoista ympäri maan. Ostokseen lisätään Lippupisteen palvelumaksu.
  3. Osta verkossa – lahjakortti toimitetaan kotiisi
    Mikäli myyntipisteet sijaitsevat hankalan matkan päässä, ja haluat ostaa perinteisen, myyntipisteissä ja teatterin lippumyymälässä maksuna käyvän lahjakortin, voit tehdä sen  verkkokaupassa. Tällöin voit valita summan hintakategorioista 5-500 euroa. Verkkokaupassa lahjakortin arvon lisäksi loppusummaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu (1,5 – 3,5 euroa). Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse kotiin (sitä ei voi itse tulostaa), ja postitusmaksu on 8,90€. Huom! Toimitus on Postin palvelu.

Elämys säilyy ikuisesti – lahjakortti on kestävä lahja!