Saavutettavuustyökalut

Elokuussa juhlitaan – tervetuloa mukaan!

28.6.2017

Helsingin Kaupunginteatterin teatteritalo juhlii viisikymppisiään kauniimpana kuin koskaan – ja sinut on kutsuttu mukaan! 

 

Seuraavat elokuiset teatteritalon (Eläintarhantie 5) tapahtumat ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia:

Maanantaina 14.8. Näytäntövuoden avajaiset suurella näyttämöllä klo 13–14.30
Esittelemme juhlasyksyn ohjelmiston komeasti ja elämyksellisesti suurella näyttämöllä. Nähdään katkelmia syksyn esityksistä, tavataan tekijöitä ja kuullaan uutisia, juontajana näyttelijä Antti Timonen.

Maanantaista torstaihin 21.–24.8. kulissikierroksia joka päivä klo 16. Kokoontuminen suuren näyttämön aulassa. Opastettu kierros juhliin valmistuvan talomme uumeniin. Kesto noin 45 min.

Perjantaina 25.8. klo 17–20 Avointen ovien ilta Kaupunginteatterissa
Teatterin eri osastot ovat keksineet ohjelmaa, koko talo täynnä tapahtumia! Huikea tekniikkademo suurella näyttämöllä, pukuhuonevierailuja, maskeerausta, puvuston aarteita… ja paljon yllätyksiä!

Sunnuntaina 27.8. klo 12–15 Koko perheen teatteripäivä
Koko perheelle suunniteltua ohjelmaa ovat tekemässä teatterin kaikki osastot. Suunnittele oma asu, tutustu jännittävään tarpeistoon, tapaa tuttuja lastenteatterihahmoja… paljon jännittävää ja elämyksellistä koko perheelle!

Osaan tapahtumista on rajoitettu osallistujamäärä. Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa tulossa elokuussa, viikolla 33 tapahtumien sivulle. Merkkaa tapahtumat kalenteriin ja tarkkaile sivujamme elokuussa. Tervetuloa juhlimaan!