Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

Hänelle, jolla ei vielä ole ihan kaikkea – Helsingin Kaupunginteatterin lahjakortti

5.12.2017

Tänä jouluna voit päästää itsesi helpolla lahjojen suhteen. HKT:n lahjakortilla voi ilahduttaa kaikenikäisiä, ja nyt valittavana on sekä myyntipisteissä maksuvälineenä käyvä lahjakortti että verkkokaupan lahjakortti.

Lahjakortin voit ostaa joko kätevästi Lippupisteen verkkokaupasta  tai asioimalla myymälässämme. Kaikki lahjakorttimme ovat voimassa 12 kk ostopäivästä ja summan voit itse valita. Lahjakorteilla voi maksaa mitä tahansa esityksiämme 1.1.2018 alkaen, käyttää osana maksua tai käyttää useassa osassa, mikäli koko summaa ei tule käytetyksi kerralla.

1) Verkkokaupan lahjakortti: osta verkosta – käytä verkossa!

Verkkokauppalahjakortissa voit valita viidestä vaihtoehdosta kuvan, ja antaa vaikkapa Myrskyluodon Maija- tai Peppi Pitkätossu -aiheisen lahjakortin. Verkkokaupan lahjakortti ostetaan verkkokaupasta, tulostetaan itse ja se käy maksuvälineenä vain lippu.fin verkkokaupassa. Ostosvaiheessa hintaan lisätään Lippupisteen 1 euron palvelumaksu.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2) Myyntipisteissä (HKT:n oma lipunmyynti  ja Lippu.fi myyntipaikat) maksuvälineenä käyvä lahjakortti 

Tämä on se perinteinen, teatterilipun näköinen lahjakortti, joka käy maksuvälineenä ostettaessa lippuja meidän esityksiimme Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälässä (Ensi linja 2) sekä Lippupisteen toimipisteissä. Huom! R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakortilla.

Osta teatterin lippumyymälästä – säästä palvelumaksut
Omassa myymälässämme Ensi linja 2 asioidessasi säästät palvelumaksut, ja voit määritellä haluamasi summan euron tarkkuudella.

Osta Lippupisteen myyntipisteissä ympäri Suomen
Voit ostaa Helsingin Kaupunginteatterin myyntipistelahjakortin myös kaikista Lippupisteen toimipaikoista ympäri maan. Ostokseen lisätään Lippupisteen palvelumaksu.

Osta verkossa – lahjakortti toimitetaan kotiisi
Mikäli myyntipisteet sijaitsevat hankalan matkan päässä, ja haluat ostaa perinteisen, myyntipisteissä ja teatterin lippumyymälässä maksuna käyvän lahjakortin, voit tehdä sen myös verkkokaupassa. Tällöin voit valita summan hintakategorioista 5-500 euroa. Verkkokaupassa lahjakortin arvon lisäksi loppusummaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu (1,5 – 3,5 euroa). Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse kotiin (sitä ei voi itse tulostaa), ja postitusmaksu on 8,90€.

Rauhaisaa joulunodotusta!