Saavutettavuustyökalut

Kaupunginteatterin lipunmyynti on suljettu 30.5. - 12.7. mutta jatkamme peruttujen esitysten lippujen siirtoa ja rahojen palautusta myös syyskaudella. Mikäli palautusprosessinne on kesken, joko Kaupunginteatterilla tai Lippupisteessä, voitte olla huoleti sillä liput säilyvät järjestelmässä kunnes siirto tai palautus on tehty. Hyvää kesää!
Helsingin Kaupunginteatteri

HKT:n huikea teatterisyksy

14.2.2020

Helsingin Kaupunginteatteri suuntaa katseen syksyyn. Suuren näyttämön syyskauden avaavien musiikkiteatteriesitysten Päiväni murmelina ja Tatu ja Patu Helsingissä lisäksi syyskaudella nähdään myös uutta kotimaista draamaa, Lauri Maijalan ohjaama Punaorvot pienellä näyttämöllä ja Arena-näyttämöllä Toinen pullo cavaa jatkaa tarinaa ystävyydestä ja unelmien vanhainkodista. Ystävyys on aiheena myös studio Pasilassa, kun ensi-iltansa saa Sari Siikanderin ohjaama Illallinen ystävien kesken. Lilla Teaternissa jo julkistetun Once-musikaalin lisäksi Suomen kantaesityksensä saa Märta Tikkasen Män kan inte våldtas eli Miestä ei voi raiskata.

”Haluamme uskoa, että selviämme koronakaaoksesta ja syksyllä esitystoiminta jatkuu normaalisti ja pääsemme tarjoamaan yleisöllemme huikeita elämyksiä kaikilla näyttämöillämme”, sanoo teatterinjohtaja Kari Arffman.

Lue uusi lehti täältä