Saavutettavuustyökalut

Joululahjaksi unohtumaton elämys!

21.11.2023

Anna joululahjaksi lahjakortti teatterielämykseen Helsingin Kaupunginteatterissa!

 

Näin se käy:

Voit ostaa lahjakortin joko kätevästi Lippu.fin verkkokaupasta tai asioimalla myymälässämme. Kaikki lahjakorttimme ovat voimassa 12 kk ostopäivästä.

Verkkokaupan lahjakortti: osta verkosta – käytä verkossa!

Verkkokaupan lahjakortti ostetaan verkkokaupasta, tulostetaan itse ja se käy maksuvälineenä vain Lippu.fin verkkokaupassa. Verkkokaupassa voit valita lahjakorttiin eri vaihtoehdoista mieleisesi kuvan. Ostosvaiheessa hintaan lisätään Lippu.fin 1,5 euron tilausmaksu.

Myyntipisteissä (HKT:n oma lipunmyynti ja Lippu.fin myyntipaikat) maksuvälineenä käyvä lahjakortti

Tämä on se perinteinen, teatterilipun näköinen lahjakortti, joka käy maksuvälineenä ostettaessa lippuja meidän esityksiimme Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälässä (Ensi linja 2) sekä Lippu.fin toimipisteissä.

Huom! R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakortilla.

Osta teatterin lippumyymälästä – säästä palvelumaksut
Omassa myymälässämme (Ensi linja 2) asioidessasi säästät palvelumaksut, ja voit määritellä haluamasi summan euron tarkkuudella.

Osta Lippu.fin myyntipisteistä ympäri Suomen
Voit ostaa Helsingin Kaupunginteatterin myyntipistelahjakortin myös kaikista Lippu.fin toimipaikoista ympäri maan. Ostokseen lisätään Lippu.fin tilausmaksu 3 euroa.

Osta verkossa – lahjakortti toimitetaan kotiisi
Mikäli myyntipisteet sijaitsevat hankalan matkan päässä, ja haluat ostaa perinteisen, myyntipisteissä ja teatterin lippumyymälässä maksuna käyvän lahjakortin, voit tehdä ostoksen myös verkkokaupassa. Tällöin voit valita summan hintakategorioista 5–500 euroa. Verkkokaupassa lahjakortin arvon lisäksi loppusummaan lisätään Lippu.fin tilausmaksu 1,5 euroa. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse kotiin (sitä ei voi itse tulostaa), ja postitusmaksu on 10 €.