Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

Kaikki maaliskuun esitykset on peruttu – Humiseva harju ei palaa ohjelmistoon keväällä 2021 

19.2.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksellä Helsingin Kaupunginteatteri peruu esitystoimintansa 31.3.2021 saakka. 

 

Joudumme valitettavasti myös siirtämään Lauri Maijalan ohjaaman Humisevan harjun paluuta ohjelmistoon. Humisevan harjun oli tarkoitus palata ohjelmistoon maalis-huhtikuun 2021 ajaksi, mutta tämä paluu ei valitettavasti toteudu.

Humiseva harju ei siis ole ohjelmistossamme keväällä 2021, eikä tietoa esityksen ohjelmistoon paluun ajankohdasta tällä hetkellä valitettavasti ole.

Kaikki peruttuihin esityksiimme lippuja ostaneet tai varanneet asiakkaamme, jotka ovat antaneet yhteystietonsa, saavat meiltä tekstiviestin ja/tai sähköpostin, jossa on ohjeet lippujen palautukseen tai vaihtamiseen.

Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse 09 3940 22, arkisin klo 9–16. Puhelinpalvelumme saattaa olla ajoittain ruuhkautunut. Lippumyymälämme Ensi linjalla on toistaiseksi suljettu.

Peruttujen esitysten lippujen palautukset tulisi tehdä viimeistään 31.12.2021.

 

Kaikki myyntipistelahjakortit, joiden alkuperäinen voimassaolon päättymispäivä on vuonna 2020 tai 31.5.2021 mennessä ovat automaattisesti voimassa 31.12.2021 asti.

Lahjakortin alkuperäisen voimassaolon umpeuduttua lahjakortti käy maksuvälineenä vain teatterin lippumyymälässä.

Verkkokaupan lahjakortit ovat Lippupisteen tuote, ne käyvät maksuvälineenä vain verkkokaupassa ja niitä koskee Lippupisteen käyttöehdot.

 

 Olemme pahoillamme tilanteesta ja muutosten aiheuttamasta vaivasta.