Saavutettavuustyökalut

HKT:n #Kultaposse: Koe, kommentoi, jaa, keskustele!

13.3.2017

Myymme valikoituihin ensi-iltansa saaviin esityksiin Kultaposse-lippuja 4 € kappalehintaan. Kultaposse-lippuja on myynnissä ensi-illan ympärillä (ennen ja jälkeen) oleviin näytäntöihin. Näin Kultaposse näkee esitykset ensimmäisten joukossa neljällä eurolla, ja pääsee myös keskustelemaan, kommentoimaan ja mielipidevaikuttamaan ensimmäisenä.

Haluamme hemmotella Kultapossea edullisilla lipunhinnoilla ja vastineeksi pyydämme nauttimaan esityksistä ja jakamaan kokemuksenne haluamallanne tavalla, joko sosiaalisessa mediassa (twitter, facebook, instagram, @hktfi, #kultaposse, #hktfi), jättämällä katsojakommentin esityksen kotisivuilla (hkt.fi), tai vaikkapa kirjoittamalla meille postikortin, kertomalla esityksestä kaverille kahvikupin äärellä tai tuntemattomalle vierustoverille bussissa.

Kultaposse-lippuja on myynnissä rajoitettu erä ja ostorajoitus on 2 kpl/asiakas. Liput ovat ostettavissa ainoastaan nettikaupasta, rajoitetun ajan. Lippuja varataan 3-4 näytäntöön, aina vähintään 20 % salin kapasiteetista.

Ei ennakkovarauksia, ei puhelinvarauksia.

Ilmoitamme tarkempia tietoja uutiskirjeen tilaajille, kotisivuillamme sekä facebookissa, twitterissä ja instagramissa kulloisestakin Kultaposse-esityksestä: milloin liput tulevat myyntiin ja mistä niitä saa. Kannattaa siis seurata meitä ja tilata uutiskirje!

#Kultaposse toimii näin:

  1. Seuraa meitä ja saat tiedon, milloin Kultaposse-liput tulevat myyntiin.
  2. Tiedon saatuasi toimi myyntipäivänä nopeasti asioimalla nettikaupassa (linkki).
  3. Liput ostettuasi virittäydy tunnelmaan ja merkkaa esitys kalenteriisi.
  4. Esityspäivänä saavu teatterille.
  5. Nauti. Koe elämys.
  6. Esityksen jälkeen jaa kokemuksesi valitsemallasi tavalla joko somessa tai katsojakommenttina kotisivuillamme.

 

Tervetuloa mukaan Kultaposseen!