Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

Kevään esitykset syksyn suosikeista myynnissä nyt!

24.10.2017

Nyt ovat myynnissä kaikki keväällä jatkavat esityksemme, joista monet olivat syyskaudella loppuunmyytyjä. Nappaa siis omasi nyt!

Myrskyluodon Maija

Upea kotimainen suurmusikaali  liikuttaa yleisöä suurella näyttämöllä myös keväällä. Lasse Mårtensonin unohtumaton musiikki soi vastaremontoidun näyttämön täydeltä.

Suomen hauskin mies

Kantaesitys on hirtehinen draama, joka perustuu tositapahtumiin sijoittuen elokuuhun 1918 sisällissodan jälkeen. Työväenteatterin johtaja ja komedianäyttelijänä ansioitunut Toivo Parikka (Martti Suosalo) passitetaan pahamaineiselle Iso-Mjölön vankileirisaarelle näyttelijätovereidensa ohella. Teatterin voima, huumori ja armo ovat esityksen tärkeitä teemoja. Komedia kumpuaa sieltä mistä suuri tuskakin.

Kiviä taskussa

Klassikko ei esittelyjä kaipaa! Viidestoista esitysvuosi loppuunmyytynä on käynnistynyt!

Mannerheim ja saksalainen suudelma

Kari Heiskasen ohjaama komea poliittishistoriallinen draama kertoo suurmiehestä (Asko Sarkola), joka pelasti maansa kahdesti. Näytelmä avaa uusia näkökulmia Suomen historian todellisiin vaaran vuosiin ja maan pysyviin riippuvuussuhteisiin kahdesta suurvallasta.

Hansu ja Pirre – mieleni minun tekevi

Loimaan tikkakerhon taideiltamat ovat keränneet täysiä saleja syyskaudella, ja komedian reipasotteiset rotunaiset Hansu ja Pirre jatkavat katsojien rakastamaa ilottelua myös keväällä.

Peppi Pitkätossu

Koko perheen rakastettu riemujuhla suurella näyttämöllä palasi yleisön pyynnöstä ohjelmistoon syyskuussa 2017. Iloa, riemua, vauhtia ja värejä! Tervetuloa Huvikumpuun myös keväällä!