Saavutettavuustyökalut

Muutoksia suuren näyttämön syksyn 2020 esityskalenterissa: Pieni merenneito palaa ohjelmistoon, Päiväni murmelina- ja Tatu ja Patu Helsingissä -ensi-illat siirtyvät. Lue lisää muutoksista Ajankohtaista-osiosta.
Helsingin Kaupunginteatteri

Kiitos yleisölle – teitte kanssamme Kinky Bootsista ilmiön

Helsingin Kaupunginteatteri – Kinky Boots – Kuva © Mirka Kleemola
18.5.2019

Supersuositun Kinky Boots -musikaalin esityskausi päättyi viime viikonloppuna Helsingin Kaupunginteatterissa. Musikaalin näki noin 100 000 katsojaa 107:ssa loppuunmyydyssä esityksessä. Teatterin saamien katsojapalautteiden pohjalta voi puhua teatteriesityksestä, joka muutti maailmaa, tai ainakin yksittäisten ihmisten tapaa katsoa maailmaa, vaikutti asenteisiin ja antoi rohkeutta.

”Meille tekijöille ja teatterille on tullut pitkin matkaa yleisöltä lukuisia todella koskettavia viestejä siitä, miten esitys on oikeasti ja ihan konkreettisesti muuttanut näiden ihmisten tai heidän läheistensä elämää, muuttanut käsityksiä ja antanut rohkeutta. Taide todellakin voi muuttaa maailmaa!”, sanoo ohjaaja Samuel Harjanne.

Katso Kinky Bootsin viimeisestä esityspäivästä koostamamme video, jossa kerrataan kulunutta vuotta ja tätä ilmiöksi kasvanutta musikaalia: Kiitos! – Kinky Bootsin viimeinen näytöspäivä 11.5..2019.

Koko tiedote luettavissa uutishuoneessamme.