Saavutettavuustyökalut

HELMIKUUN 2022 ESITYKSET PERUTAAN - MUUTOKSIA KEVÄÄN 2022 OHJELMISTOON
Helsingin Kaupunginteatteri

Koronapassi käytössä kaikissa esityksissämme

3.12.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 2.12.2021 uusia rajoituspäätöksiä Uudellemaalle. Esitystoimintamme jatkuu normaalisti, mutta 3.12. alkaen kaikkiin esityksiimme vaaditaan koronapassi.

Koronapassia edellytetään kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä katsojiltamme.

Vahtimestarimme tarkastavat ovella sekä koronapassit että teatteriliput. Varauduthan tarvittaessa esittämään henkilöllisyystodistuksen.

Huom! Saavuthan ajoissa teatteriin, sillä koronapassien tarkastaminen ovilla saattaa aiheuttaa ruuhkatilanteita ja hidastaa sisäänpääsyä. Lataathan tai tulostathan koronapassin valmiiksi ennen saapumista teatteriin.

Koronapassina toimii EU:n koronatodistus. Lataathan passin valmiiksi osoitteessa omakanta.fi.

EU:n koronatodistus sisältää kolme eri todistusta: todistuksen koronarokotuksesta, todistuksen koronatestituloksesta ja todistuksen sairastetusta koronasta. Kaikki kolme todistusta toimivat myös koronapassina.

Koronapassin voi näyttää mobiililaitteella tai ottaa mukaan tulosteena.

Mikäli et pysty esittämään koronapassia saapuessasi teatteriin, voit kuluitta palauttaa tai vaihtaa jo ostetut lippusi tulevaan esitykseen vielä esityspäivänä (viimeistään ennen esityksen alkamista) soittamalla asiakaspalveluumme 09 3940 22.

Olemme yhteydessä asiasta sähköpostitse ja tekstiviestitse loppuvuoden 2021 esityksiimme lippuja ostaneisiin ja varanneisiin asiakkaisiimme.