Saavutettavuustyökalut

HELMIKUUN 2022 ESITYKSET PERUTAAN - MUUTOKSIA KEVÄÄN 2022 OHJELMISTOON
Helsingin Kaupunginteatteri

Kulttuurin kummilapset 2021

Kulttuurin kummilapset / Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
10.12.2020

Jokaisella vuonna 2020 tai sen jälkeen syntyvällä helsinkiläisellä lapsella on kummina kulttuuritoimija, jonka kautta lapsi ja hänen perheensä saa henkilökohtaisen kosketuksen taiteeseen ja kulttuuriin. Kulttuurikummi kutsuu lapsen joka vuosi vähintään kahteen (2) tapahtumaan. Kummius määräytyy lapsen syntymävuoden mukaan. Vuonna 2021 syntyvien helsinkiläisvauvojen kulttuurikummeina toimivat helsinkiläiset teatterit, joista Helsingin Kaupunginteatteri on yksi!

Jokainen vuoden 2021 Kulttuurin kummilapsi voi osallistua vuosittain kahteen teatteritapahtumaan. Ne ovat tunnelmallisia ja kiireettömiä taidetuokioita lapsille ja heidän lähiaikuisilleen. Tapahtumat suunnitellaan lapsen ikä huomioiden ja ne soveltuvat kaikille perheille kielitaidosta ja kulttuuritaustasta riippumatta. Tapahtumat ovat maksuttomia ja niitä järjestetään teattereiden lisäksi eri puolilla Helsinkiä leikkipuistoissa, Annantalossa, Caisassa, Kanneltalossa, Malmitalossa, Stoassa ja Vuotalossa.

Jos lapsi asuu Helsingissä ja on syntynyt vuonna 2020 tai sen jälkeen, hänet voi ilmoittaa kummilapseksi osoitteessa www.kummilapset.hel.fi.

Kulttuurikummeina vuonna 2021 syntyville helsinkiläisvauvoille toimivat:
Helsingin Kaupunginteatteri, Suomen Kansallisteatteri, Nukketeatteri Sampo, Teatteri ILMI Ö., Q-teatteri sekä Svenska Teatern.

Kulttuurin kummilapset -palvelua hallinnoi Helsingin kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ja sitä tukee Jane ja Aatos Erkon säätiö.

Lisätietoja:
kummilapset.hel.fi
kulttuurin.kummilapset@hel.fi

Lue lisää Helsingin Kaupunginteatterin kummitoiminnasta täältä.