Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

SENIORISOPPA 26.04.2022 11:00

9.11.2021

Merja Larivaara
Seniorisoppa
Lupa laulaa mukana

Suuren näyttämön lämpiö – Eläintarhantie 5
Ensi-ilta 22.3.2022
Yhteensä noin 1 t 30 min
18 € (sis. pm sekä soppalounaan)

HKT aloittaa Seniorisoppatoiminnan

Seniorisoppa on eläkeikäisille räätälöity tapahtuma, jossa samalla lipulla á 18€, tarjotaan pienimuotoinen konsertti sekä soppalounas. Ikäryhmä on huomioitu erityisesti myös ajankohdassa, joka on arkipäivä, nyt tiistai ja klo 11. Konsertin kappaleet on koottu pääosin eläkeläisen toiveista. Iskelmiä menneitä vuosikymmeniltä ja aina joukkoon mahtuu joku uudempi, yllättäväkin kappale. Toki kaikki ikäryhmät ovat tervetulleita, ikärajoituksia ei ole!

Tämä on tapahtuma, johon voit tulla yksin, kaksin tai isommallakin porukalla. Seuraa löytyy ja aina saa laulaa myös mukana!

Seniorisoppa on näyttelijä Merja Larivaaran kehittämä konsepti eläkeläisille. ”Ennen teatterikoulua työskentelin vanhustenhoidossa ja ehdin opiskellakin alaa. Olin mummoni ensimmäinen lapsenlapsi ja sitä kautta sain erityishuomion ja paljon aikaa häneltä. Ehkä osin juuri tämän vuoksi minun on aina ollut helppoa ja luontevaa kohdata vanhempia ihmisiä. Heti valmistuttuani teatterikoulusta aloitin vierailut hoiva,- ja palvelukodeissa. Ystäväni, muistityöhön erikoistuneen, Taina Semin kanssa olemme tehneet erilaisia projekteja yhdistäen hoivatyötä, musiikkia ja teatterin eri osa-alueita. Olen tehnyt teatterityötä kohta 32 vuotta ja moni asia on muuttanut muotoaan. Koen tärkeänä, että teatterissa esitykset ja tapahtumat ovat monimuotoisia ja uskon, että myös Seniorisopalle on tilausta ja tarvetta. Se lisää kohtaamisia ja auttaa meitä lähemmäs toisiamme.”