Saavutettavuustyökalut

STELLA POLARIS 30V! 18.09.2020 19:00

12.8.2020

Stella Polaris on Helsingissä toimiva, teatterialan ammattilaisista koostuva improvisaatioteatteri, joka perustettiin vuonna 1990. Teatterin ohjelmisto koostuu täysin improvisoiduista esityksistä ja sisältää muun muassa improvisoituja näytelmiä, komedioita, musikaaleja ja rikostarinoita.

Nyt tämä legendaarinen improvisaatioteatteri viettää 30-vuotisjuhliaan ja päästää inspiraatiossaan vikuroivat esiintyjät temmeltämään impron iloiselle laitumelle. Mitä tahansa voi tapahtua, kun yleisön ehdotuksista rakentuvat esitykset antavat mielikuvituksen lentää kolmessa eri tyylilajissa.

Kirjajulkkarit
Juhlaesityskauden avaa Stella Polariksesta kertovan kirjan julkistamistilaisuus.
Sari Siikanderin kirjaklubivieraana kirjailija Meri Parkkinen ja improvisoimassa Stella Polariksen näyttelijät.
Tilaisuus: 5.9. studio Pasilan lämpiössä

Impromusikaalishow!
Stella Polariksen yhteiseen sävellajiin viritetyt improtaiturit ja -muusikot loihtivat ennennäkemättömän musikaalin ilta toisensa perään. Seremoniamestarin avustuksella yleisö pääsee vaikuttamaan musikaaliin, joka pursuilee elämänmakuisia tarinoita, hahmoja, tyylilajeja ja tarttuvia biisejä!
Tule luomaan unohtumaton esitys kanssamme – vain 6 000 km Broadwaysta!
Esitykset: 12.9. / 26.9. / 3.10. / 10.10. / 7.11. / 21.11.

Improvisoitu näytelmä

Stella Polariksen tavaramerkki! Yleisön avustuksella täysin tyhjästä syntyvä koko illan impronäytelmä hämmästyttää taituruudellaan. Improvisoidussa esityksessä ei ole käsikirjoitusta eikä ennalta sovittua juonta, ja sitä on välillä jopa vaikea uskoa.
Näyttelijät, muusikot ja valoimprovisoijat inspiroituvat ehkä juuri sinun ehdotuksistasi ja luovat ainutkertaisen esityksen.
Esitykset: 18.9. / 6.10. / 13.10. / 27.10. / 10.11. / 18.11.

ImproKlubi
Teijo Elorannan ja Mikko Penttilän isännöimät ImproKlubit marssittavat joukon mielenkiintoisia vieraita sokkona lankulle ja sieltä Stella Polariksen näyttelijöiden pelastusveneeseen. Pääset tutustumaan vieraisiin ihan uudesta näkökulmasta ja nauttimaan improvisaatiosta jokaiselle vieraalle räätälöidyllä tavalla.
Yleisö osallistuu illan kulkuun ilman muuta!
Esitykset: 30.9. / 14.10. / 11.11. / 25.11.

HKT:n yhteisimproilta
Stella Polariksen ja HKT:n huikea yhteisesitys, jossa esiintyvät Stella Polariksen improklubeilla tähtivieraina olleet HKT:n näyttelijät Heidi Herala ja Riitta Havukainen sekä teatterinjohtaja Kari Arffman yhdessä Stella Polariksen näyttelijöiden kanssa.
Esitys: 8.10.

Impron Megaspektaakkeli
Koko 30-vuotisjuhlavuosi huipentuu uskomattomaan megaesitykseen, jossa lavalla nähdään lähes koko Stella Polariksen esiintyjäkaarti! Tämän kokoluokan improesitystä ei edes Stella Polaris ole koskaan aiemmin tehnyt! Esitys luodaan tietysti yleisön avustuksella eikä vauhtia, vaarantuntua ja hauskuutta tule puuttumaan.
Esitys: 5.12.

Näyttelijät:
Teijo Eloranta, Sari Havas, Ushma Karnani, Kirsti Kuosmanen, Antti Laukkarinen, Mikko Penttilä, Pihla Penttinen, Tiina Pirhonen, Annika Poijärvi, Micke Rejström, Sari Siikander, Niina Sillanpää, Elina Stirkkinen, Miiko Toiviainen, Jussi Vatanen ja Tobias Zilliacus

Musiikki:
Jouni Kannisto, Topi Korhonen, Hannu Risku ja Iiro Ollila

Valosuunnittelu:
Ainu Palmu

Valojen toteutus:
Stella Polariksen valoimprovisoijat