Saavutettavuustyökalut

KAIKKI ESITYKSEMME ON PERUTTU 14.2.2021 ASTI. Syynä peruutuksiin on epävarmuus epidemiatilanteen kehitykseen liittyen. Olemme yhteydessä lipun varanneisiin ja ostaneisiin asiakkaisiimme. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse numerossa (09) 394 022. Lippumyymälä on suljettu toistaiseksi.
Helsingin Kaupunginteatteri

Metsän joulukalenteri on avattu!

1.12.2020

Helsingin Kaupunginteatterin ja ShedHelsingin yhteinen lasten ja nuorten teatteriryhmä on syksyn aikana valmistanut perinteisen joulumusikaalin sijaan lasten ja nuorten suunnittelemista ideoista joulukalenterin. Joulukalenterivideoilla seikkailevat metsän eläimet itsenäisissä tarinoissa. Joulukalenteri julkaistaan joka sunnuntai ja tietysti jouluaattona Elisan Youtube-kanavalla. Stay tuned, ja odotetaan yhdessä joulua!

ShedHelsingin ja Helsingin Kaupunginteatterin yhteistyö

Helsingin Kaupunginteatterin ja ShedHelsingin lasten ja nuorten musiikkiteatteri antaa erilaisille, 9–19-vuotiaille nuorille mahdollisuuden harrastaa ja saada onnistumisen kokemuksia turvallisessa yhteisössä. Toiminta mahdollistaa lapsille ja nuorille tilaisuuden olla esillä omina, ainutkertaisina yksilöinä. Toimintaa tehdään yhteistyössä Elisa Oyj:n kanssa.

ShedHelsingin esikuvana on Lontoossa toimiva Chickenshed-teatteri, joka on tehnyt erilaisuudesta taidetta yhdessä lasten ja nuorten kanssa jo yli 40 vuotta. ShedHelsingin taustalla on Elisan vuonna 2017 perustama säätiö, jonka tarkoituksena on tehdä ShedHelsingin toiminnasta pitkäjänteistä. Säätiön tärkein työ tehdään jatkuvan harrastustoiminnan kautta. Sen ansiosta lapset ja nuoret löytävät ystäviä ja pääsevät kokeilemaan rajojaan. Säätiö mahdollistaa monimuotoista ja erityislapset huomioivaa lapsi- ja nuorisotyötä.

https://www.shedhelsinki.fi/