Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

Paras lahja valmistuvalle on lahjakortti

2.5.2019

HKT:n lahjakortilla voit ilahduttaa valmistuvaa, ja valittavanasi on sekä myyntipisteissä maksuvälineenä käyvä lahjakortti että verkkokaupan lahjakortti.


1) Verkkokaupan lahjakortti: osta verkosta – käytä verkossa!

Verkkokauppalahjakortissa voit valita eri vaihtoehdosta kuvan. Verkkokaupan lahjakortti ostetaan verkkokaupasta, tulostetaan itse ja se käy maksuvälineenä vain lippu.fin verkkokaupassa. Ostosvaiheessa hintaan lisätään Lippupisteen 1 euron palvelumaksu.

2) Myyntipisteissä (HKT:n oma lipunmyynti ja Lippu.fi myyntipaikat) maksuvälineenä käyvä lahjakortti

Tämä on se perinteinen, teatterilipun näköinen lahjakortti, joka käy maksuvälineenä ostettaessa lippuja meidän esityksiimme Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälässä (Ensi linja 2) sekä Lippupisteen toimipisteissä. Huom! R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakortilla.

Osta teatterin lippumyymälästä – säästä palvelumaksut
Omassa myymälässämme Ensi linja 2 asioidessasi säästät palvelumaksut, ja voit määritellä haluamasi summan euron tarkkuudella. Lipunmyynti on avoinna 29.5. asti!

Osta Lippupisteen myyntipisteissä ympäri Suomen
Voit ostaa Helsingin Kaupunginteatterin myyntipistelahjakortin myös kaikista Lippupisteen toimipaikoista ympäri maan. Ostokseen lisätään Lippupisteen palvelumaksu.

Osta verkossa – lahjakortti toimitetaan kotiisi
Mikäli myyntipisteet sijaitsevat hankalan matkan päässä, ja haluat ostaa perinteisen, myyntipisteissä ja teatterin lippumyymälässä maksuna käyvän lahjakortin, voit tehdä sen myös verkkokaupassa. Tällöin voit valita summan hintakategorioista 5-500 euroa. Verkkokaupassa lahjakortin arvon lisäksi loppusummaan lisätään Lippupisteen palvelumaksu (1,5 – 3,5 euroa). Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse kotiin (sitä ei voi itse tulostaa), ja postitusmaksu on 8,90€.

Kaikki lahjakorttimme ovat voimassa 12 kk ostopäivästä ja summan voit itse valita.

Stressivapaata kevättä ja onnittelut kaikille valmistuville!