Saavutettavuustyökalut

Kaupunginteatterin lipunmyynti on suljettu 30.5. - 12.7. mutta jatkamme peruttujen esitysten lippujen siirtoa ja rahojen palautusta myös syyskaudella. Mikäli palautusprosessinne on kesken, joko Kaupunginteatterilla tai Lippupisteessä, voitte olla huoleti sillä liput säilyvät järjestelmässä kunnes siirto tai palautus on tehty. Hyvää kesää!
Helsingin Kaupunginteatteri

Perumme esitykset 13.4. saakka koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Helsingin Kaupunginteatteri © Arno de la Chapelle
15.3.2020

Aluehallintovirasto on määrännyt yli 500 hengen yleisötilaisuudet peruttaviksi uuden koronaviruksen aiheuttaman infektion (covid-19) leviämisen ehkäisemiseksi.

Avin ohjeistukseen ja viranomaisten suositukseen liittyen perumme esitykset kaikilta näyttämöiltämme 13.4.2020 saakka.

Teatteri on yhteydessä asiakkaisiin, joilla on lippuja peruttuihin esityksiin, ja liput hyvitetään asiakkaille. Pyydämme kärsivällisyyttä, asiakaspalvelumme on paikoin ruuhkainen.

Asiakaspalvelumme ja lipunmyyntimme palvelevat asiakkaita 23.3. alkavalla viikolla puhelimitse, (09) 394022, sekä sähköpostin, palautukset@hkt.fi (lippujen palautuksiin ja vaihtoihin liittyen), ja chatin välityksellä. Lippumyymälä osoitteessa Ensi linja 2 on suljettu.

Loppukevään esitysten osalta seuraamme viranomaisohjeita ja tiedotamme katsojia mahdollisista muutoksista.

Jos loppukevään esityksiin lippuja lunastanut katsoja haluaa siirtää teatterikäyntiään, tarjoamme lippujen vaihtomahdollisuuden syksyn esityksiin tai lahjakorttiin.

Peruttujen esitysten lippujen vaihto ja hyvitys

Jos olette ostanut liput Helsingin Kaupunginteatterin lipunmyynnistä, liput voi vaihtaa toiseen esityspäivään tai niistä hyvitetään lipun hinta takaisin. Voitte olla yhteydessä teatteriin laittamalla tilauksenne tiedot, tilinumeron tai ehdotuksen uudesta esityspäivästä osoitteeseen: palautukset@hkt.fi.

Jos olette ostanut liput Lippupisteen kautta, lipuista hyvitetään rahat takaisin tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/. Tämän jälkeen voitte tehdä halutessanne uuden varauksen Kaupunginteatterin lipunmyynnistä, p. (09) 394022, tai ostaa suoraan liput toiseen esityspäivään Lippupisteen verkkokaupasta. Lippupiste palauttaa lipun hinnan mahdollisimman pian.

Lippujen vaihdot ja palautukset tulee tehdä viimeistään 29.5. mennessä. Pahoittelut tapahtuneen johdosta!

 

Maksettujen tarjoilujen hyvitykset

Palautukset ennakkoon maksetuista tarjoiluista tehdään asiakkaille peruttuihin näytöksiin automaattisesti Paypalin kautta. Maksu palautuu samalle tilille/kortille millä alkuperäinen maksu on suoritettu. Palautus saattaa kestää jonkin aikaa ruuhkasta johtuen, pyydämme kärsivällisyyttä poikkeustilanteessa.