Saavutettavuustyökalut

Turvallisesti teatteriin - katso ohjeistuksemme turvalliseen teatterikäyntiin täältä.
Helsingin Kaupunginteatteri

Perumme loppukevään 2020 esitykset koronaviruksen vuoksi

Helsingin Kaupunginteatteri © Arno de la Chapelle
24.3.2020

Teatteri on yhteydessä asiakkaisiin, joilla on lippuja peruttuihin esityksiin, ja liput hyvitetään asiakkaille. Pahoittelemme, ja pyydämme kärsivällisyyttä, sillä asiakaspalvelumme on paikoin ruuhkainen.

Asiakkaat voivat myös itse käydä vaihtamassa lippunsa lahjakortteihin Lippupisteen järjestelmän kautta: https://hkt.fi/lippupisteen-ohjeistus/. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toivomme, että asiakkaat vaihtaisivat peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa vuoden vaihtopäivästä, ja käy kaikkiin esityksiimme kaikilla näyttämöillämme.

Asiakaspalvelumme ja lipunmyyntimme palvelevat asiakkaita toistaiseksi ma-pe klo 9-16 puhelimitse, (09) 394022, sekä sähköpostin, palautukset@hkt.fi (lippujen palautuksiin ja vaihtoihin liittyen), ja chatin välityksellä. Lippumyymälä osoitteessa Ensi linja 2 on suljettu.

Peruttujen esitysten lippujen vaihto ja hyvitys

Jos olette ostanut liput Helsingin Kaupunginteatterin lipunmyynnistä, liput voi vaihtaa toiseen esityspäivään, lahjakorttiin tai niistä hyvitetään lipun hinta takaisin. Voitte olla yhteydessä teatteriin laittamalla tilauksenne tiedot, tilinumeron tai ehdotuksen uudesta esityspäivästä osoitteeseen: palautukset@hkt.fi.

Jos olette ostanut liput Lippupisteen kautta, lipuista hyvitetään rahat takaisin tämän linkin kautta: https://web.lippu.fi/palautus/. Tämän jälkeen voitte tehdä halutessanne uuden varauksen Kaupunginteatterin lipunmyynnistä,  (09) 394022, tai ostaa suoraan liput toiseen esityspäivään Lippupisteen verkkokaupasta. Lippupiste palauttaa lipun hinnan mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 31.5.2020.

Asiakkaat voivat myös itse käydä vaihtamassa lippunsa lahjakortteihin lippupisteen järjestelmän kautta: https://hkt.fi/lippupisteen-ohjeistus/.

Lippujen vaihdot ja palautukset tulee tehdä viimeistään 29.5. mennessä. Pahoittelemme, ja pyydämme kärsivällisyyttä, sillä asiakaspalvelumme on paikoin ruuhkainen.

Maksettujen tarjoilujen hyvitykset

Palautukset ennakkoon maksetuista tarjoiluista tehdään asiakkaille peruttuihin näytöksiin automaattisesti Paypalin kautta. Maksu palautuu samalle tilille/kortille millä alkuperäinen maksu on suoritettu. Palautus saattaa kestää jonkin aikaa ruuhkasta johtuen, pyydämme kärsivällisyyttä poikkeustilanteessa.