Saavutettavuustyökalut

Suurisydäminen Rakas Evan Hansen -musikaali saa Suomen ensi-iltansa syksyllä Kaupunginteatterissa

1.3.2023

Syksyllä 2023 Helsingin Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä Suomen ensi-iltansa saa kansainvälistä menestystä niittänyt ja yleisön hurmannut musikaali Rakas Evan Hansen (Dear Evan Hansen, 2015).

Rakas Evan Hansen on koskettava, samastuttava ja täynnä toivoa. Musikaali kertoo kasvamisen vaikeudesta ja itsensä löytämisen voimasta. Se on tarina nuoruudesta, vanhemmuudesta ja nopeasti kasvavista lapsista sekä äideistä, jotka pysyvät aina lastensa rinnalla. Rakas Evan Hansenin kaunis musiikki pitää sisällään toinen toistaan upeampia balladeja ja tarttuvia popbiisejä.

Evanin roolissa vuorottelevat lahjakkaat musikaalilupaukset Petja Pulkkinen ja Julius Suominen. Evanin äitinä nähdään musikaalitähti Nina Tapio ja Connorin roolissa Priscilla-musikaalissa loistanut Niki Rautén (Connor). Muissa rooleissa näyttelevät Riikka Riikonen (Zoe), Sanna Majuri (Cynthia), Antti Timonen (Larry), Lumi Aunio (Alana), Samuli Pajunen (Jared), Reeta Vestman, Tuukka Leppänen, Tiina Peltonen, Raili Raitala ja Akseli Ferrand. Musikaalin ohjaa Helsingin Kaupunginteatterin teatterinjohtaja Kari Arffman.

Lue lisää tiedotteesta.