Saavutettavuustyökalut

HKT:n lahjakortti – sykähdyttävä lahja kevään sankareille

8.5.2023

HKT:n lahjakortti on ihana lahja kevään päivänsankareille, äideille, isoäideille, valmistuville, koulunsa päättäville, opettajille tai kenelle vain, joka kaipaa elämyksiä arjen keskelle!

HKT:n lahjakortti on matkalippu arjen tuolle puolen. HKT:n lahjakortti on lupaus iloisista ajoista, sykähdyttävästä kokemuksesta tai mieleenpainuvasta yhteisestä ajasta.

Tämä lahja ei unohdu.

Näin ostat Helsingin Kaupunginteatterin lahjakortin:

Valittavanasi on sekä

1) lahjakortti verkkokauppaan (lippu.fi) 

että

2) Lippupisteen myyntipisteissä  ja Kaupunginteatterin lipunmyynnissä maksuvälineenä käyvä lahjakortti.


1) Verkkokaupan lahjakortti: osta verkossa – käytä verkossa!

Verkkokauppalahjakorttia ostaessasi voit valita lahjakortin oheen itse tulostettavan, Kaupunginteatteriaiheisen kuvan. Tulostettavia kuvia on muutamia erilaisia. Verkkokaupan lahjakortti ostetaan verkkokaupasta, tulostetaan itse ja se käy maksuvälineenä vain Lippupisteen verkkokaupassa. Sillä ei voi maksaa teatterilla eikä myyntipisteissä. Summan voit valita tarjolla olevista vaihtoehdoista (5 €−500 €) ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Ostosvaiheessa hintaan lisätään Lippupisteen 1,50 euron tilausmaksu.

 

2) Myyntipisteissä (HKT:n oma lipunmyynti ja Lippupisteen myyntipaikat) maksuvälineenä käyvä lahjakortti

Tämä on se perinteinen, teatterilipun näköinen lahjakortti, joka käy maksuvälineenä ostettaessa lippuja meidän esityksiimme Helsingin Kaupunginteatterin lippumyymälässä (Ensi linja 2) sekä Lippupisteen toimipisteissä. Summan voit valita itse ja lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Huomaathan, että R-kioskeissa ei voi maksaa lahjakortilla!

 

Myyntipistelahjakorttejamme voit ostaa seuraavasti:

  1. Teatterin omassa lippumyymälässä Ensi linja 2. Huom! Lippumyymälä on suljettu kesällä: 3.5.- 30.7. Tarkistathan aukioloajat. Omassa myymälässämme asioidessa lahjakortin hintaan ei lisätä palvelumaksuja tai tilausmaksuja.
  2. Lippupisteen myyntipisteissä ympäri Suomen. Voit ostaa Helsingin Kaupunginteatterin myyntipistelahjakortin kaikista Lippupisteen toimipaikoista ympäri maan. Ostokseen lisätään Lippupisteen tilausmaksu.
  3. Osta verkossa – lahjakortti toimitetaan kotiisi
    Mikäli myyntipisteet sijaitsevat hankalan matkan päässä, ja haluat ostaa perinteisen, myyntipisteissä ja teatterin lippumyymälässä maksuna käyvän lahjakortin, voit tehdä sen verkkokaupassa. Tällöin voit valita summan hintakategorioista 5-500 euroa. Verkkokaupassa lahjakortin arvon lisäksi loppusummaan lisätään Lippupisteen tilausmaksu 1,5 euroa. Lahjakortti toimitetaan sinulle postitse kotiin (sitä ei voi itse tulostaa), ja postitusmaksu on 10 euroa. Huom! Toimitus on Postin palvelu.

 

Elämys säilyy ikuisesti – lahjakortti on kestävä lahja!