Saavutettavuustyökalut

KAIKKI KEVÄTNÄYTÄNTÖKAUDEN 2021 ESITYKSET PERUTTU. Koronatilanteen epävarmuuteen liittyen Helsingin Kaupunginteatteri peruu kaikki kevätnäytäntökauden 2021 esitykset. Olemme yhteydessä lippuja ostaneisiin ja varanneisiin asiakkaisiimme. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse numerossa (09) 394 022, ma-pe klo 9-16. Lue lisää!
Helsingin Kaupunginteatteri

Syksyn 2021 musikaalimme on Niin kuin taivaassa!

Helsingin Kaupunginteatteri – Niin kuin taivaassa– Kuvassa Tuukka Leppänen ja Oona Airola – Kuva Otto-Ville Väätäinen
3.3.2021

Musikaaliuutuus Niin kuin taivaassa  (Så som i himmelensaapuu vihdoin Suomeen, Helsinkiin ja suoraan meidän suurelle näyttämöllemme!

Tukholmassa vuonna 2018 ensi-iltansa saaneen ja ruotsalaisyleisön valloittaneen musikaalin luo suurelle näyttämölle menestysohjaaja ja -koreografi Jakob Höglund huipputiimeineen.

Koskettavan kauniin ja elämänvoimaa uhkuvan musikaalin päärooleissa nähdään Oona Airola ja Tuukka Leppänen. Airolalle tämä on ensimmäinen suuri musikaalirooli, Tuukka Leppänen on tuttu useista mieliinpainuvista rooleista näyttämöillämme, viimeisimpänä niistä Once-musikaalin päärooli Lillanissa.

Elämänvoimainen musikaali lämmittää sydäntä ja saa sielun soimaan!

Niin kuin taivaassamusikaalin ensi-ilta on syksyllä 2021, mutta ensi-illan tarkka ajankohta vahvistetaan myöhemmin. Nyt  myynnissä ovat liput loka-marras-joulukuun 2021 esityksiin.

Lue lisää tiedotteesta.