Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

HELSINGIN KAUPUNGINTEATTERISSA TAPAHTUU TAITEIDEN YÖNÄ 15.8.

15.8.2019 16:00

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Kaupunginteatteriin Taiteiden yönä 15.elokuuta klo 16-19 välillä. Suurin osa Kaupunginteatterin ohjelmasta ei vaadi etukäteislippuja. Huomaathan kuitenkin, että kulissikierrosten liput jaetaan ennen kierrosten alkua suuren näyttämön sisäänkäynnillä klo 16 alkaen.

Suuren näyttämön lämpiö kuhisee

Suuren näyttämön lämpiössä esittäytyvät teatterin eri osastot puvustosta naamiointiin ja tekniikasta lavastukseen ja tarpeistoon. Tule tutustumaan, miten teatterin taikaa rakennetaan ja toteutetaan! Luvassa myös yllätysesityksiä!

Kulissikierrokset

Kulissien taakse pääset tutustumaan kulissikierroksilla. Kierrokset alkavat klo 16.15, klo 17.15 ja klo 18.15. Lippuja jaetaan suuren näyttämön sisäänkäynnillä, marmoriaulassa, klo 16 alkaen. Huomaathan, että lippuja on rajattu määrä!

Avoimet harjoitukset

Pienellä näyttämöllä pidetään avoimet harjoitukset 4.syyskuuta 2019 ensi-iltansa saavasta Riistapolku-näytelmästä. Harjoituksiin on avoimet ovet klo 16.00-17.30 välillä. Lippuja ei tarvita! Huomaathan, että tilaisuudesta ei saa ottaa valokuvia.

Myös ruotsinkielisessä Lilla Teaternissa tapahtuu! Äktenskapsgrejen-näytelmän avoimia harjoituksia pääset seuraamaan klo 19-20 osoitteessa Yrjönkatu 30. Eftersnack live puolestaan järjestetään klo 21-22. Lippuja ei tarvita! 

Valokeilassa Koillinen

Valokeilassa Koillinen on Helsingin Kaupunginteatterin, Zodiak-Uuden tanssin keskuksen, Pohjois-Helsingin Bändikoulun ja Teatteri Tuikkeen yhteinen kolmivuotinen hanke, jonka tehtävänä on lisätä taide- ja kulttuuritarjontaa Tapulikaupungin, Suutarilan, Siltamäen, Puistolan ja Tapanilan kaupunginosissa vuosina 2019-2021. Taiteiden yönä Valokeilassa Koillinen järjestää Puistolan aseman läheisyydessä Maatullinaukiolla katutaidetapahtuman klo 15-18 välillä. Lisätietoa täältä.

Lämpimästi tervetuloa!