Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

Tatu ja Patu Helsingissä siirtyy syksylle 2021

Helsingin Kaupunginteatteri – Tatu ja Patu Helsingissä – Kuvassa Paavo Kääriäinen ja Antti Timonen – Kuva Tuomo Manninen
20.2.2021

Pääkaupunkiseudun koronatilanteen kehityksen epävarmuuteen liittyen Helsingin Kaupunginteatteri peruu esitystoimintansa 14.3.2021 saakka ja on myös päättänyt siirtää Tatu ja Patu Helsingissä -esityksen ensi-illan syksylle 2021.

Tatu ja Patu Helsingissä ensi-illan tarkka ajankohta selviää myöhemmin, mutta esityspäivät loka-marraskuulle 2021 ovat varmistuneet ja ovat nyt myynnissä verkkokaupassa ja lipunmyynnissämme puh. 09 394022.

Tatu ja Patu Helsingissä ei siis tule ohjelmistoomme kevään 2021 aikana. Peruttujen esitysten asiakkaille on lähetetty tieto henkilökohtaisesti sähköpostilla ja /tai tekstiviestitse.

Huom! Syksyn 2021 esitykset myydään turvavälein. Tämä tarkoittaa, että turvavälien mahdollistamiseksi istuinten väliin jätetään tyhjiä paikkoja, jotka eivät ole myynnissä. Mikäli pandemiatilanne helpottuu myöhemmin merkittävästi, yleisörajoitukset puretaan ja turvaväleistä luovutaan, nämä myymättä jätetyt turvavälipaikat voidaan tällöin vapauttaa myyntiin.

Käytännössä kahta henkilöä suurempien seurueiden välissä – alun perin tyhjiksi jätettäviksi aiotuilla paikoilla – saattaa istua ihmisiä, eivätkä seurueenne paikat siis välttämättä ole enää vierekkäin.

 

Tatu ja Patu Helsingissä -näytelmässä outolalaiset veljekset Tatu ja Patu saapuvat Helsinkiin vierailemaan serkkunsa Jorin luona. Jori on kaikkien aikojen menestynein outolalainen, mutta niin kiireinen, että veljeksillä on täysi työ pysyä Jorin perässä. Seikkaillessaan ympäri Helsinkiä Tatu ja Patu kohtaavat monia ihmeitä kuten feissarin, liikennevalot, ravintolapäivän sekä kurahaalareihin sonnustautuneet mahdollisesti vaaralliset liivijengit.

Sami Rannilan ohjaama ja Kari Mäkirannan säveltämä musiikkinäytelmä leikittelee lastenteatterin ja musikaalien perinteillä riemukkaasti. Lapset lumoava löytöretki on täynnä vauhtia ja yllättäviä käänteitä!