Saavutettavuustyökalut

Tekijät työnsä äärellä -livelähetyssarja käynnistyy

17.1.2023

Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyössä on käynnistetty uusi livelähetyssarja, jossa tavataan teatterin työntekijöitä keskellä työn arkea. Tule kommentoimaan ja seuraamaan, mitä kaikkea teatterissa voi työkseen tehdä.

Lähetykset ovat joka toinen torstai klo 10–10.30. Ensimmäinen Tekijä työnsä äärellä -lähetys nähdään 19.1., jolloin tapaamme Lilla Teaternin taiteellisen johtajan, Jakob Höglundin. Muut kevään lähetykset ovat 2.2., 16.2., 2.3., 16.3., 30.3., 13.4. ja 27.4. Tervetuloa mukaan!

Mitä sinä haluaisit tietää haastateltavasta? Ennakkokysymyksiä ja toiveita voi lähettää sähköpostilla hanketyöntekijä Reetta Kankareelle osoitteeseen reetta.kankare@hkt.fi.

Lue lisää täältä

Livelähetykset ovat osa Taidetta ikääntyneiden koteihin -hanketta, joka tuo osallistavaa taidetoimintaa osaksi helsinkiläisten ikääntyneiden arkea. Hankkeessa kohdataan taiteen äärellä eri tavoin, etäyhteyksillä ja kasvokkain. Taidetta ikääntyneiden koteihin -toiminta on osa Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyötä ja sitä rahoittaa Helsingin kaupunki.