Saavutettavuustyökalut

Perumme loppukevään 2020 esitykset koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Olemme yhteydessä asiakkaisiin, joilla on lippuja peruttuihin esityksiin. Asiakkaat voivat myös itse käydä vaihtamassa lippunsa lahjakortteihin Lippupisteen järjestelmän kautta: https://hkt.fi/lippupisteen-ohjeistus/. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toivomme, että asiakkaat vaihtaisivat peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa vuoden vaihtopäivästä, ja käy kaikkiin esityksiimme kaikilla näyttämöillämme. Pieni merenneitoa palaa syksyllä, klikkaa tästä ja lue lisää.
Helsingin Kaupunginteatteri

Tule mukaan lasten ja nuorten Shed-musiikkiteatteritoimintaan!

10.1.2020

ShedHelsingin ja HKT:n lasten ja nuorten musiikkiteatteritoiminta jatkuu! Ilmoittautuminen helmikuussa 2020 alkavaan toimintaan on alkanut!

Musiikkiteatteritoiminta on tarkoitettu vuonna 2001-2010 syntyneille lapsille ja nuorille. Aiempaa kokemusta ei tarvita, jokainen lapsi ja nuori on tervetullut mukaan.

Harjoitukset ovat Helsingin Kaupunginteatterilla kevään ja syksyn aikana kerran viikossa maanantaisin tai tiistaisin klo 16.30-18.00. Vuosi huipentuu jälleen joulukuun esitykseen. HKT vastaa musiikkiteatteritoiminnasta ja tuotannosta.

Ilmoittautuminen on päättynyt ja ryhmät ovat täynnä. Kiitos mielenkiinnosta!