Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

Vietä pikkujoulusi meillä!

11.10.2017

Jos pikkujoulusuunnitelmasi ovat vielä auki, tässä 13 vinkkiä vuoden hauskimpiin juhliin:

ARENA-NÄYTTÄMÖLLÄ:

1. Palkkamurhaajan painajainen
on täydellinen pikkujouluesitys ja sijaintikin on oivallinen Hakaniemen torin kupeessa Arena-näyttämöllä. Tilaa vaikkapa glögit ennen esitystä ja väliajalle pikkujoulupurtavaa Cafe Talosta.
Myös pöytävaraus ja ruokailu ravintolan puolella ennen tai jälkeen esityksen mahdollista, kysy lisää: info@cafetalo.fi tai puh. 010 8212703 ma-pe 11.00-18.00.

PIENELLÄ NÄYTTÄMÖLLÄ:

Pienen näyttämön esityksistä saa loihdittua kuplivat pikkujoulut pienellä vaivalla. Voit varata lämpiön oman porukan käyttöön ja järjestää cocktailtilaisuuden. Varaukset lämpiöjuhliin asiakkuusvastaava Mikko Peltoniemeltä (+358 50 300 9009), mikko.peltoniemi@hkt.fi.
Toki voit tilata myös perinteiset tarjoilut väliajalle ja ennen esitystä, vaikkapa glögit ennen esitystä ja väliajalle purtavaa ja juotavaa Sodexon verkkokaupan kautta  tai puhelimitse: (09) 394 0334 (ma-pe klo 11-15).

Täydennä iltaa varaamalla vielä teatterikierros – tutustu teatteritalon tiloihin ja sukella teatterin salaisuuksiin. Kierrokset voidaan järjestää ma-pe, mikäli pikkujoulun viettäjiä on min. 15 hlöä, max. 25 hlöä. Hinta 10 euroa hlö. Varaukset mikko.peltoniemi@hkt.fi.

2. Hansu ja Pirre
Pikkujoulut Loimaan tikkakerhon taidejuhlan yhteydessä! Järjestä vaikkapa etkot pienen näyttämön lämpiössä ennen esitystä, ihaile sinne pystytettyä Tikkakerhon taidenäyttelyä ja anna Sodexon hoitaa tarjoilut.

3. Aikuisten joulukalenteri – Hou hou shou!
Konstailematon tanssiteatteriesitys tarjoaa eheyttävää jouluhoitoa aikuisille, jotka hetkittäin kokevat ulkopuolisuutta suhteessa joulutraditioihin.
Vietä unohtumattomat pikkujoulut Aikuisten joulukalenterin tapaan! Lämpiössä voit viettää etkot omalla porukalla, nostaa maljaa ja vertailla kenen sukkahousut kiiltää eniten ja kenen joulupaita on noloin. Isompikin porukka mahtuu meikkaamaan saman peilin ääreen pienen näyttämön vastaremontoidussa wc:ssä!

SUURELLA NÄYTTÄMÖLLÄ:

4. Peppi Pitkätossun koko perheen pikkujoulut
Peppi Pitkätossun VIP-huvipaketti taipuu myös pikkujouluksi. Saat tervetulotarjoilun, lipun permantopaikalle, käsiohjelman, Pepin teematarjoilun ja esityksen jälkeen Peppi-aiheisen yllätyksen! Lue lisää VIP-huvipaketista. Paketit vain teatterin omasta lipunmyynnistä puh. (09)394022 tai myymälästä Ensi linja 2.
Lisäksi ihania Peppi-aiheisia joululahjoja myynnissä lämpiön Peppi-kaupassa!

5. Myrskyluodon Maijan joulupöytä
Juhli pikkujoulua upeassa seurassa Myrskyluodon Maijan kanssa ja nauti joulupöydän antimista. Joulupöytä katetaan perjantaina 24.11. suuren näyttämön parvekelämpiössä klo 17. Hinta 147 euroa / katsoja, sisältää teatterilipun permannolta ja ruokailun. Ilmoittaudu ja kysy lisää joulupöydästä asiakkuusvastaava Mikko Peltoniemeltä (+358 50 300 9009), mikko.peltoniemi@hkt.fi.

6. Mannerheim ja saksalainen suudelma -joulubuffet
Mahdollisuus joulubuffetiin isommalle porukalle parvekelämpiössä ennen esitystä (min. 40 hlöä). Varaukset ja lisätietoa kaupunginteatteri@sodexo.com
Kysy myös teatterikierrosta! Yhdistä teatterikierrokseen taiteilijatapaaminen ja pääset todella teatterin tunnelmaan ja maailmaan. Kysy lisää mikko.peltoniemi@hkt.fi.

STUDIO PASILASSA:

Pidä pikkujouluetkot lämpiössä, kysy lisää kaupunginteatteri@sodexo.com
Väliaikatarjoilut Sodexon verkkokaupasta tai puhelimitse: (09) 394 0334 (ma-pe klo 11-15).

7. Saikkua, kiitos! – Tervehdyttävät pikkujoulut Pasilassa
“En ole ikinä nauranut näin paljon teatterissa. Olen jo suositellut monelle ystävälleni, että jos haluatte nauraa sydämenne kyllyydestä – tämä on must!”

8. Stand up -pikkujoulut!
ClubAct!one stand up -klubi tarjoaa takuuhauskaa pikkujouluviihdettä ja lavan täydeltä eturivin koomikoita.

9. Palvelija
“Kahden lahjakkaan taiteilijan, Kari Hotakaisen ja näyttelijä Martti Suosalon, täysosuma. Totista asiaa ihmisyydestä, mutta myös naurunpyrskähdyksiä aiheuttavaa huumoria.”

 

LILLA TEATERNISSA:

Juhli keskeisellä sijainnilla Helsingin ytimessä (Yrjönkatu 30)!
Väliaikatarjoilut tai tarjoilut ennen esitystä tilattavissa Sodexon verkkokaupasta tai puhelimitse: (09) 394 0334 (ma-pe klo 11-15).

10. Det Ordnar sig, sapiens!
Revittele pikkujoulua revyyn tahtiin! Esityksessä on saatavilla suomenkielinen tekstitys.

11. Taianomaiset pikkujoulut taikuri Robert Jägerhornin kanssa!
Luvassa on taikuutta ja komiikkaa. Esitys on ruotsinkielinen, mutta se soveltuu hyvin myös suomenkielisille katsojille.

12. Vinterkriget – Here we go again

Satiiri johtajuudesta tekstitetään myös suomeksi.

13. Svengaavat pikkujoulut 50-luvun hengessä!
Christmas på Lillan – klassisia joululauluja englanniksi tulkitsee upeaääninen Emilia Nyman yhdessä jazzmuusikko ja säveltäjä Arttu Takalon kanssa. Ohjelmistossa Crosbyn ja Sinatran joululauluja svengaavan orkesterin säestyksellä oikeaan 50-luvun tyyliin. Esitykset 13.12 ja 14.12.