Saavutettavuustyökalut

Arvio: Miten menestyä vaivatta liike-elämässä

Maija Kääntä – YOT-Inet – 18.09.2014

Nuori ja kunnianhimoinen J. Pierrepont Finch on ikkunanpesijä joka lukee työn ohessa opasta joka opettaa kuinka edetään uralla. Kirjan oppien mukaisesti hän hommaa itsellensä paikan suuren firman postituksesta. Työn ilon lisäksi hänellä riittää riemua kauniin ja näppärän Rosemaryn ihailun kohteena. Kuten aina elämässä ongelmiakin on, suurin niistä on suuren johtajan sisaren poika joka etenee urallaan nepotismin voimin.

Tämä on täydellinen musikaalikomedia. Musiikki, laulajat ja tanssijat osaavat asiansa ja kokonaisuus on komea. Hauskuus on siistiä ja piristävää, täydellistä viihdettä. Markku Nenonen on saanut lavalle alan taitavimmat osaajat.

Antti Lang laulaa, tanssii ja näyttelee mainiosti. Hänen rakastettunaan Anna Victoria Eriksson jonka sointuva ääni on erinomainen. Tarina on hiukan vanhanaikainen eikä enää toimi oppaana liike-elämään mutta viihteenä tämä on parasta mahdollista. Esityksen vahvimmista rooleista vastaavat Esko Roine suurena johtajana ja Iikka Fors hänen tyhmänä sisarenpoikanaan.

Maija Kääntä