Saavutettavuustyökalut

Perumme loppukevään 2020 esitykset koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Olemme yhteydessä asiakkaisiin, joilla on lippuja peruttuihin esityksiin. Asiakkaat voivat myös itse käydä vaihtamassa lippunsa lahjakortteihin Lippupisteen järjestelmän kautta: https://hkt.fi/lippupisteen-ohjeistus/. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toivomme, että asiakkaat vaihtaisivat peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa vuoden vaihtopäivästä, ja käy kaikkiin esityksiimme kaikilla näyttämöillämme. Pieni merenneito palaa syksyllä, klikkaa tästä ja lue lisää.
Helsingin Kaupunginteatteri

Arvio: Siiri ja sotkuinen Kerttu

Seppo Sauro – Lapsen Maailma – 6.2.2015

Teatterin taikaa

Kun on hyvä tarina, kunnon ohjaus ja osaavat tekijät, syntyy taikuutta. Tiina Nopolan kirjoittamassa lastenteatteriesityksessä Siiri ja sotkuinen Kerttu näin tapahtui Helsingin kaupunginteatterin lämpiössä.

Ilman elettäkään tai edes pientä merkkiä alle kouluikäisten lasten joukko hiljenee kahta minuuttia ennen esitystä ja seuraa herkeämättä, tarkkana ja kiinnostuneena, kuinka sotkuinen Kerttu järkyttää Siirin koko maailmankuvaa – ja vieläpä synttäreillä.

Huolellista työtä, vauhdikasta mutta ei pelottavaa, hassua mutta ei tekopirteää, eikä liioin teennäistä vuoropuhelua yleisön kanssa. Esitys oli vieläpä sopivan mittainen ja paikka todella kotoinen.