Saavutettavuustyökalut

Perumme loppukevään 2020 esitykset koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Olemme yhteydessä asiakkaisiin, joilla on lippuja peruttuihin esityksiin. Asiakkaat voivat myös itse käydä vaihtamassa lippunsa lahjakortteihin Lippupisteen järjestelmän kautta: https://hkt.fi/lippupisteen-ohjeistus/. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toivomme, että asiakkaat vaihtaisivat peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa vuoden vaihtopäivästä, ja käy kaikkiin esityksiimme kaikilla näyttämöillämme. Pieni merenneitoa palaa syksyllä, klikkaa tästä ja lue lisää.
Helsingin Kaupunginteatteri

Arvio: Hinta

Outi Rastas – Eeva – 1.3.2018

Keski-ikäiset veljet tekevät tiliä

Kaksi veljestä kohtaa suvun jäämistön äärellä. Victor on jäänyt pitämään huolta vanhasta isästä, Walter lähtenyt nuorena ja tehnyt mittavan uran lääkärinä.

Arthur Millerin Hinta on klassikko ja sen asetelma tuttu monesta tarinasta. Sisarusten välinen kateus, toteutumattomat haaveet, muistot ja muistaminen puhuttavat aina. Ja kiitos Aleksi Milonoffin luontevan suomennoksen, tekstikin toimii nykyajassa.

Lavalla jännitettä pitävät yllä taitavat miehet: Esko Salminen on mystinen antiikkikauppias, Santeri Kinnunen herkkä huolehtijaveli ja Eero Aho tunteeton menestyjä. Vai menikö kaikki sittenkään niin? Kenen tulkinta menneisyydestä on lopulta oikea?