Saavutettavuustyökalut

Onko sinulla vielä liput peruttuun esitykseen? Muistathan vaihtaa lippusi uusiin tai hakea hyvitystä - tee se nyt täyttämällä hyvityslomake täällä!
Helsingin Kaupunginteatteri

Kahvilla kirjailijan kanssa

20.4.2021 16:00

Kahvilla kirjailijan kanssa -yleisötapahtumat jatkuvat – nyt livestriiminä!

 

Kahvilla kirjailijan kanssa 20.4.2021 klo 16 – vieraana Eero Huovinen. Osallistu maksuttomaan tapahtumaan tästä!

Taltiointi on jälkikäteen katsottavissa HKT:n Youtube-kanavalla 4.5.2021 asti.

 

Heidi Heralan, Aino Sepon ja Eija Vilppaan ideoima lämminhenkinen Kahvilla kirjailijan kanssa -ohjelmakokonaisuus tuo keskiöön kirjailijan ja näyttelijän kohtaamisen yhdessä yleisön kanssa.

Keväällä 2021 Kahvilla kirjailijan kanssa debytoi livestriimauksena ja näyttelijäkolmikon vieraaksi saapuu piispa ja dosentti Eero Huovinen. Aiheena on Huovisen omaelämäkerrallinen teos Äitiä ikävä (WSOY).

”Olemme ihan uuden edessä tässä livestriimaukseen siirtymisessä. Elävän yleisön edessä hetki on aina ainutkertainen, striimattu tallennetaan ja ainutkertainen hetki monistuu. Tuleeko siitä jotakin syvempää tai ikään kuin painavampaa? Onneksi meillä on piispa vieraana. Et eihän tässä ole mitään hätää!”, näyttelijäkolmikko toteaa nauraen.

Yleisölle maksuttomia kirjailijatapaamisia on järjestetty säännöllisesti helmikuusta 2018 alkaen Helsingin Kaupunginteatterin parvekelämpiössä. Tapahtuma on saavuttanut suuren suosion sekä kerännyt omistautuneen yleisön.