Saavutettavuustyökalut

Arvio: Kolmen kimppa

Kristiina Mehto – Kauniimpaa kuin koskaan -blogi – 15.9.2019

Kolmen kimppa Studio Pasilassa
*sisältää juonipaljastuksia

Clement Michelin Kolmen kimppa sai ensi-iltansa Studio Pasilassa 12.9. Näytelmä oli kyllä aivan hulvaton. Välillä yleisö suorastaan purskahteli nauruun.

Pauli (Jarkko Niemi) oli kyllästynyt tyttöystäväänsä Sofiaan (Elina Hietala) Pauli ei kuitenkaan halunnut pahoittaa Sofian mieltä vaan toivoi, että Sofia ymmärtäisi itse, että heidän suhteensa ei vain toimi ja lähtisi. Pauli kutsuu ystävänsä Martinin (Olli Rahkonen) asumaan kotiinsa sillä Sofia oli itse sanonut Paulille, että kolmen kimppa ei toimi ikinä ja ennen pitkään joku kolmesta menettää hermonsa ja lähtee. Martinin muutettua Paulin ja Sofian luo alkaakin tapahtua. Välillä tuntui, että naurusta ei tule millään loppua näytelmän edetessä. Jarkko Niemen roolisuoritus Paulina oli varsin hurmaava. Muutenkin nuorten näyttelijöiden into ja heittäytyminen rooleihinsa välittyi katsomoon asti.

Martin ei aluksi suoriudu tehtävästään Paulin mielestä hyvin. Martin tekee mm. hyvää ruokaa ja tulee hyvin toimeen Sofian kanssa. Pauli opastaakin ystäväänsä mm. istumaan veltosti pöydässä ja piereskelemään, jotta Sofia saisi tarpeekseen ja lähtisi. Pauli kuitenkin huomaa, että rakastaakin Sofiaa mutta tätä ennen Martin ja Sofia olivat ehtineet löytää toisensa. Heillä oli pieni suhde. Loppujen lopuksi Pauli ja Martin jäävät kaksin. Sofia lähtee! Tämä hullun hauska komedia sopii mielestäni oikein hyvin esimerkiksi pikkujouluihin.