Saavutettavuustyökalut

KAIKKI ESITYKSEMME ON PERUTTU 31.1.2021 ASTI. Syynä peruutuksiin ovat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän asettamat yleisötilaisuuksien rajoitukset. Olemme yhteydessä lipun varanneisiin ja ostaneisiin asiakkaisiimme. Asiakaspalvelumme palvelee puhelimitse numerossa (09) 394 022. Lippumyymälä on suljettu 8. - 31.1.
Helsingin Kaupunginteatteri

Arvio: Pieni merenneito

Outi Rastas – Eeva – 2.10.2019

Värikäs koralliriutta herää eloon musikaali

Sateenkaaren kaikki sävyt ja viimeisin teatteritekniikka ovat käytössä, kun Disney musikaali Pieni merenneito valtaa Helsingin Kaupunginteatterin suuren näyttämön.

Merenkansa liikehtii syvyyksissä kauniisti. Niiden kimaltavat pyrstöt viuhuvat uidessa niin viehkosti, että katsoja jää ihmettelemään, miksi ihmeessä Ariel haluaa päästä siitä eroon

Tarinan perinteinen prinsessajuoni ei olekaan musikaalin parhaita puolia, sen sijaan loisteliaat joukkokohtaukset lähes salpaavat hengen.

Sanna Saarijärvi merennoita Ursulana on näytelmän kiistaton tähti. Hänen tulkinnassaan on syvyyttä: hyytävä hirviö on pohjimmiltaan vain hyljeksitty lapsi. Myös Tuukka Leppäsen Skuutti-lokki on oivaltavan riemastuttava hahmo.