Saavutettavuustyökalut

Perumme loppukevään 2020 esitykset koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Olemme yhteydessä asiakkaisiin, joilla on lippuja peruttuihin esityksiin. Asiakkaat voivat myös itse käydä vaihtamassa lippunsa lahjakortteihin Lippupisteen järjestelmän kautta: https://hkt.fi/lippupisteen-ohjeistus/. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toivomme, että asiakkaat vaihtaisivat peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa vuoden vaihtopäivästä, ja käy kaikkiin esityksiimme kaikilla näyttämöillämme. Pieni merenneitoa palaa syksyllä, klikkaa tästä ja lue lisää.
Helsingin Kaupunginteatteri

Arvio: Pieni merenneito

Outi Rastas – Eeva – 2.10.2019

Värikäs koralliriutta herää eloon musikaali

Sateenkaaren kaikki sävyt ja viimeisin teatteritekniikka ovat käytössä, kun Disney musikaali Pieni merenneito valtaa Helsingin Kaupunginteatterin suuren näyttämön.

Merenkansa liikehtii syvyyksissä kauniisti. Niiden kimaltavat pyrstöt viuhuvat uidessa niin viehkosti, että katsoja jää ihmettelemään, miksi ihmeessä Ariel haluaa päästä siitä eroon

Tarinan perinteinen prinsessajuoni ei olekaan musikaalin parhaita puolia, sen sijaan loisteliaat joukkokohtaukset lähes salpaavat hengen.

Sanna Saarijärvi merennoita Ursulana on näytelmän kiistaton tähti. Hänen tulkinnassaan on syvyyttä: hyytävä hirviö on pohjimmiltaan vain hyljeksitty lapsi. Myös Tuukka Leppäsen Skuutti-lokki on oivaltavan riemastuttava hahmo.