Saavutettavuustyökalut

Muutoksia suuren näyttämön syksyn 2020 esityskalenterissa: Pieni merenneito palaa ohjelmistoon, Päiväni murmelina- ja Tatu ja Patu Helsingissä -ensi-illat siirtyvät. Lue lisää muutoksista Ajankohtaista-osiosta.
Helsingin Kaupunginteatteri

Arvio: Riistapolku

Maria Säkö – HS – 5.9.2019

Kaupunginteatterin erinomaisessa Riistapolku-näytelmässä rakkaus hajottaa säännöt – Lauri Maijalan ohjaus saa kriitikolta täydet viisi tähteä

(…)

Lauri Maijalan ohjauksessa koko työryhmä tuntuu vapautuneen pölyttyneistä asenteista ja ulkoapäin määritellyistä sapluunoista kohti todempaa ja aidompaa ilmaisua. Näyttelijät asettuvat rooleihinsa puhtaina ja tarkkapiirteisinä, kuin omaa moraaliaan ja väkivaltaisia voimiaan koko ajan koetellen ja kyseenalaistaen.

Ella Mettänen heiluu Hannina syliä tarvitsevan pikkutytön ja kaiken nähneen aikuisen välillä, Ursula Salon lannistettu äiti, Risto Kaskilahden raivoava isä ja Paavo Kinnusen luuseriolemustaan peittelevä kovis-Franz ja jopa Pekka Huotarin esittämä epäilyttävä ystävä ovat päästä varpaisiin saakka hallittuja mutta samalla arvaamattomia ja yllättäviä.”

Lue koko arvio HS.fi