Saavutettavuustyökalut

Anna-Leena Härkösen Ei kiitos studio Pasilan näyttämölle

Tiedote   19.01.2018

Helsingin Kaupunginteatterin studio Pasilan kevätkausi alkaa Anna-Leena Härkösen menestysromaanin perustuvalla suorapuheisella parisuhdekomedialla Ei kiitos 7. helmikuuta. Heikki Paavilaisen dramatisoimasta näytelmästä tuoreen tulkinnan ohjaa Mira Kivilä.

Heli rakastaa aviomiestään Mattia, mutta mitä tehdä, kun miestä kiinnostaa enemmän tietokone kuin vaimo? Miehen huomiota kaipaava Heli tutustuu nuoreen Jarnoon, ja villi sivusuhde avaa Helin silmät myös avioliittonsa todellisuuteen.

Ei kiitos on komedia naisen himosta, halusta ja tarpeista. Näytelmän viesti on selkeä: jos rakastat, sano se, ja kosketa”, sanoo ohjaaja Mira Kivilä.

Räväkän komedian rooleissa nähdään Aksinja Lommi, Vappu Nalbantoglu (Heli), Leenamari Unho, Antti Timonen (Matti) ja Pyry Äikää (Jarno). Koreografi on Johanna Elovaara, ja lavastuksen ja puvut on suunnitellut Tuomas Lampinen. Valosuunnittelusta vastaa Teppo Saarinen ja äänisuunnittelusta Ari-Pekka Saarikko. Naamioinnin ja kampaukset on suunnitellut Milja Mensonen.

Ei kiitos on näyttelijä, käsikirjoittaja, ohjaaja Mira Kivilän debyytti Helsingin Kaupunginteatterissa. Hän on tehnyt lukuisia rooleja maan eri teatterissa, televisiosarjoissa ja elokuvissa. Kivilä muistetaan mm. Tapio Piiraisen elokuvista ja tv-sarjasta Raid.

Esityksen suositusikä on 16-vuotaasta ylöspäin.

Ei kiitos ensi-ilta 7.2.2018 klo 19 Helsingin Kaupunginteatterin studio Pasilassa (Ratamestarinkatu 5)
Liput: 18 € – 36 € (sis. pm)