Saavutettavuustyökalut

Saikkua, kiitos! – Vastaanotto on Pasilassa auki 15 esityksen ajan

Tiedote   25.01.2017

Huippusuosittu, ympäri Suomea kiertänyt Saikkua, kiitos! saa odotetun ensiesityksensä Helsingissä helmikuussa. Maailman hauskimman ihmisen, stand up -koomikko Ismo Leikolan ja näyttelijä Kalle Pylvänäisen kirjoittama näytelmä saa kevään aikana 15 esitystä Helsingin Kaupunginteatterin studio Pasilassa. Lavalle nousevat Pylvänäisen lisäksi Mikko Kivinen ja Ville Keskilä.

Saikkua, kiitos! irvailee lähes kaikelle mitä lääkärin ja potilaan välillä voi tapahtua. Illan aikana selviää voittaako terveyskeskuslääkäri lääkäreiden suomenmestaruuskilpailut vai korjaako potin Eiran yksityinen plastiikkatohtori. Piipahdamme luomulääkärin vastaanotolla, ja kuulemme valepotilaana aktiivisesti toimivan Olavin viimeiset kuulumiset. Sairaalan ylilääkäri ja hänen orkesterinsa Duo Aspirin antaa kaikessa karuudessaan oman mausteensa esitykseen, tulkiten Ismo Leikolan jäljittelemättömällä tyylillä tehtyjä lauluja.

Näyttelijä Otto Kanervan ja työryhmän ohjaama ja sovittama riemastuttava kiertue-esitys on muutamassa vuodessa kerännyt 40 000 katsojaa, ja sitä on esitetty 200 kertaa täysille katsomoille eri puolilla Suomea ja ulkomaillakin. Vielä kevään ajan ohjelmistossa jatkava yleisön suosikki on saamassa samalta tekijätiimiltä jatko-osan, Lisää saikkua, kiitos!, jonka ensi-ilta on syksyllä 2017.

 

 

Saikkua, kiitos! -ensiesitys 10.2.2017 ja esitykset 4.5.2017 saakka Helsingin Kaupunginteatterin studio Pasilassa (Ratamestarinkatu 5)
Liput 17 € – 34 € (sis. palvelumaksun)