Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

Tilavuokraus

Ripaus teatterin taikaa kruunaa tilaisuuden. Teatterin viihtyisät lämpiöt, näyttävät salit ja kompaktit kabinetit muuntautuvat moneen tunnelmaan ja käyttöön. Tilojamme vuokrataan erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin aina kun esitystoiminta sen sallii. Teatteritalon oma parkkialue teatterin edessä takaa helpon saapumisen.

Suuren näyttämön lämpiö

Teatterin valoisa, puistoon avautuva lämpiö antaa erinomaiset mahdollisuudet näyttävien yritystilaisuuksien, juhlien ja pienten messujen järjestämiseen. Lämpiössä järjestetyssä tapahtumassa voi olla jopa 1000 vierasta.

360° Kysy lisää tai tee varaus

Studio Elsa

Muuntuvasta ”black-box” –tyyppisestä harjoitussalista on moneksi. Omalla sisäänkäynnillä ja lämpiöllä varustettu tila sopii työpajoihin, seminaareihin ja vaikkapa TYKY-päivän tukikohdaksi max. 200 ihmiselle.

360° Kysy lisää tai tee varaus

Pienen näyttämön lämpiö

Tunnelmallinen, omalla aulanäyttämöllä varustettu lämpiö kahdessa kerroksessa. Muunneltavissa eri kokoisiin max. 300 hengen tilaisuuksiin.

360° Kysy lisää tai tee varaus

Kabinetti Maria

Valoisa ja viihtyisä tila pienryhmille ja työpajakäyttöön n. 10 hengelle. Kabinetti voidaan yhdistää kabinettiin Aleksi. Kuvan yhdistetyssä kabinetissa mahtuu työskentelemään 20 ihmistä. AV-tekniikka käytettävissä.

360° Kysy lisää tai tee varaus

Suuri näyttämö

Suuren näyttämön uudistettuun katsomoon mahtuu 923 katsojaa. Näyttävät puitteet tilaisuudellesi.

360° Kysy lisää tai tee varaus

Pieni näyttämö

Pienen näyttämön viihtyisään saliin sopii yli 270 vierasta. Katsomon muotoa voi vaihtaa tarvittaessa perinteisestä katsomosta amfimuotoon.

360° Kysy lisää tai tee varaus

Kabinetti Aleksi

Valoisa ja viihtyisä tila pienryhmille ja työpajakäyttöön n. 10 hengelle. Kabinetti voidaan yhdistää kabinetti Mariaan. Kuvan yhdistetyssä kabinetissa mahtuu työskentelemään 20 ihmistä. AV-tekniikka käytettävissä.

360° Kysy lisää tai tee varaus