Saavutettavuustyökalut

Turvallisesti teatteriin - katso ohjeistuksemme turvalliseen teatterikäyntiin täältä.
Helsingin Kaupunginteatteri

Tilavuokraus

Arkkitehtuuriltaan huikea Teatteritalo on tapahtumaympäristönä uniikki. Teatterin viihtyisät lämpiöt, tilavat salit ja kompaktit kabinetit muuntautuvat moneen tunnelmaan ja käyttöön. Tilojamme vuokrataan erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin aina kun esitystoiminta sen sallii. Teatteritalon oma parkkialue teatterin edessä takaa helpon saapumisen.

Huom! Teatterin näyttämöitä ei vuokrata ulkopuolisiin tapahtumiin vuoden 2020 aikana. Tilavat ja turvalliset lämpiötilamme teatteritalolla ovat kuitenkin käytössä tilaisuuksille ja tapahtumille.
Katso esittelyvideo

Suuren näyttämön lämpiö

Teatterin valoisa, puistoon avautuva lämpiö antaa erinomaiset mahdollisuudet näyttävien yritystilaisuuksien, juhlien ja pienten messujen järjestämiseen. Lämpiössä järjestetyssä tapahtumassa voi olla jopa 1000 vierasta.* Parvekelämpiöstä löytyy kiinteä esiintymislava AV-tekniikoineen.** Suuri lämpiö on myös suosittu ja kiitelty kuvauspaikka .

*Syksyn 2020 asiakasmäärä pax 480

**Syksyn 2020 aikana suosittelemme tilaisuuksiin ulkoistettua ääni- ja kuvatekniikan toimittajaa

 

360° Kysy lisää tai tee varaus

Studio Elsa

Muuntuvasta ”black-box” –tyyppisestä harjoitussalista on moneksi. Omalla sisäänkäynnillä ja lämpiöllä varustettu tila sopii työpajoihin, kokouksiin ja vaikkapa TYKY-päivän tukikohdaksi max. 200 ihmiselle.

Huom! Salia ei vuokrata vuoden 2020 aikana.

360° Kysy lisää tai tee varaus

Pienen näyttämön lämpiö

Tunnelmallinen, omalla aulanäyttämöllä varustettu lämpiö kahdessa kerroksessa. Muunneltavissa eri kokoisiin 20-250 hengen tilaisuuksiin.

*Syksyn 2020 asiakasmäärä pax 135

Syksyn 2020 aikana suosittelemme tilaisuuksiin ulkoistettua ääni- ja kuvatekniikan toimittajaa

360° Kysy lisää tai tee varaus

Suuri näyttämö

Suuren näyttämön uudistettuun katsomoon mahtuu 923 katsojaa. Suuri näyttämö on pääosin teatterin omien tuotantojen käytössä.

Huom! Näyttämöä  ei vuokrata vuoden 2020 aikana.

360° Kysy lisää tai tee varaus

Pieni näyttämö

Pienen näyttämön viihtyisään saliin sopii yli 270 vierasta. Katsomon muotoa voi vaihtaa tarvittaessa perinteisestä katsomosta amfimuotoon.

Huom! Näyttämöä  ei vuokrata vuoden 2020 aikana.

360° Kysy lisää tai tee varaus

Kabinetti Aleksi & Maria

Suuren näyttämön parvekekerroksessa sijaitseva kabinetti. Oiva oman porukan väliaikatarjoiluille, kokouksiin ja työpajoihin. 75-tuumainen näyttö ja wlan käytettävissä.

Kabinetti saatavilla myös esitykseen tuleville näytännön ajaksi kiinteään 50 € / iltahintaan.

 

 

360° Kysy lisää tai tee varaus

Jätä yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja jätä lyhyt kuvaus kyselyynne liittyen. Olemme yhteydessä teihin pikaisesti. Yritysmyyntimme palvelee arkisin klo 9-16 välillä.

    Lue asiakaspalvelurekisterin tietosuojaseloste