Saavutettavuustyökalut

HILJAISET SILLAT 12.04.2023 18:30

20.10.2022

Robert James Waller
HILJAISET SILLAT

Maatalon emäntä ja äiti Francesca Johnson elää rauhallista elämää Madisonin piirikunnassa Iowassa. Tasainen arki saa yllättävän käänteen, kun maailmaa matkaava, yksinäinen valokuvaaja Robert Kincaid eksyy kysymään tietä katetulle sillalle, jota hän on tullut kuvaamaan.

Näytelmän keskiössä on Francescan ja Robertin kokema elämää suurempi rakastuminen ja se, miten rakkaus muuttaa lopullisesti heidän kummankin elämän. Francesca tekee valinnan, joka perustuu epäitsekkyyteen, mutta samalla hän luopuu ”itsestään”. Francescan lapset saavat perintönä äitinsä tarinan. Miten äidin kokemus muuttaa lapsien elämää ja vaikuttaa heidän valintoihinsa?

Uusi näytelmäsovitus keskittyy Francescan ja Robertin kohtaamiseen, maagisen kauniiseen rakkaustarinaan. Siihen, miten kaksi ihmistä löytää toisensa niin, ettei mikään ole samalla tavalla kuin ennen.
Robert James Wallerin romaani nousi 1990-luvulla myyntilistojen kärkeen, ja elokuvasovituksen myötä Hiljaisista silloista tuli maailmanlaajuinen ilmiö.
Iätön rakkaustarina on koskettanut miljoonia ihmisiä ympäri maailman. Hiljaiset sillat muistuttaa, että jokaisella on tarina, monella on salaisuuksia ja kaikilla meillä on haaveita.

Esitysoikeus: Agency North / Colombine Teaterförlag

Rooleissa:
Kari Heiskanen, Elina Hietala, Merja Larivaara ja Mikko Virtanen

Suomentaja: Kaijamari Sivill
Dramatisointi: Ari-Pekka Lahti
Ohjaus, dramatisointi ja lavastus: Liisa Mustonen
Lavastus: Antti Mattila
Pukusuunnittelu: Elina Vättö
Valosuunnittelu: Kari Leppälä
Äänisuunnittelu: Eradj Nazimov
Naamioinnin suunnittelu: Tuula Kuittinen

Lisätietoa