Saavutettavuustyökalut

Maratontanssit 02.05.2024 18:30

9.1.2024

Horace McCoy – Ray Herman
MARATONTANSSIT

Hyvä yleisö, laittakaa vedonlyönti pystyyn, tämä on Maratontanssit!

Uskomaton teatteriesitys, joka perustuu Horace McCoyn kiehtovaan novelliin “Ammutaanhan hevosiakin”, vie sinut nostalgian ja apokalyptisen seikkailun syövereihin.

Astu maailmaan, jossa kukoistaa draama ja liikkeen symbioosi – vauhti on hurjempi kuin koskaan ja jokainen sekunti ratkaisee. Ihmisen perustarpeet ovat kovaa valuuttaa, kun taistellaan selviytymisestä – silloin laulu ihmissydämestä kaikuu voimakkaampana kuin koskaan ennen.

Älä jää paitsi ainutlaatuisesta elämyksestä, joka nostattaa henkeäsalpaavan kauhun ja saa sydämesi sykkeen energiseen nousuun! Tule ja koe esitys, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen innoittaen sinua jatkamaan, vaikka maailma ympärillä romahtaisi – Maratontanssit!

Maratontanssit on Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun näyttelijätaiteen koulutusohjelman kanssa yhdessä toteutettava opintoprojekti.

Rooleissa: Youssef Asad Alkhatib, Nomi Enckell, Patrik Hvitsjö, Tellervo Jalas, Meri Luukkanen, Toni Nikka, Ronja Orasta, Jessica Penttilä, Lauri Qvick, Aapo Salonen, Aino Sihvonen, Veeti Vekola

Horace McCoy
Sovitus: Ray Herman
Suomennos: Esko Elstelä
Ohjaus: Heidi Räsänen
Koreografi: Antti Lahti
Lavastus: Vilma Mattila
Pukusuunnittelu: Elina Kolehmainen
Valosuunnittelu: Outi Vedenpää
Äänisuunnittelu: Janna Hyrynkangas
Naamioinnin suunnittelu: Henri Karjalainen
Dramaturgi: Ari-Pekka Lahti