Saavutettavuustyökalut

Moulin Rouge! Musikaali 14.09.2024 13:00

27.11.2023

John Logan
MOULIN ROUGE! MUSIKAALI

Helsingin Kaupunginteatterin syksyn 2024 suurmusikaali on Moulin Rouge! Musikaali. Oscar-palkittu eeppinen klassikkoelokuva herää henkiin, ja sykkii elämää Kaupunginteatterin suurella näyttämöllä elokuussa.
Moulin Rouge! Musikaali räjäyttää tajuntasi, stimuloi kaikkia aistejasi ja kietoo sinut ennenkokemattoman hekumalliseen kimallukseen! Visuaalinen spektaakkeli ja intohimoinen rakkaustarina sisältää kaikki popmusiikin historian suurimmat hitit.

Moulin Rouge! Musikaali on aistillinen, näyttävä musikaalishow ja satumainen, henkeäsalpaava rakkaustarina. Musikaali vie katsojan legendaariseen 1800-luvun lopun yökerhoon Pariisiin. Kaikki on sallittua, ja kaiken saa anteeksi rakkauden nimissä, kun boheemi nuori runoilija rakastuu kauniiseen kurtisaaniin, ja kielletyt intohimot leimahtavat.

Kymmenen Tony-palkintoa kahmineessa Moulin Rouge! Musikaalissa kuullaan yli seitsemääkymmentä musiikkihistorian suurinta hittiä.

Moulin Rouge! Musikaali on hunajaista hedonismia kaikilla herkuilla. Astu sisään hekumalliseen loistoon, unohda kaikki estosi ja antaudu villiin ilonpitoon – tervetuloa Moulin Rouge! Musikaaliin!

Huom! Musikaalin roolitus julkistetaan helmikuussa 2024.

Käsikirjoitus: John Logan
Suomentaja: Paavo Leppäkoski
Ohjaaja: Anders Albien
Vastaava kapellimestari: Eeva Kontu
Kapellimestari: Ville Myllykoski
Lavastus: takis
Pukusuunnittelu: Astrid Ottosen
Valosuunnittelu: Palle Palmé
Äänisuunnittelu: Kai Poutanen
Koreografi: Jennie Widegren/Anja Gaardbo/Kirsty McDonald/Zain Odelstål
Naamioinnin suunnittelu: Maija Sillanpää
Dramaturgi: Henna Piirto

Perustuu Baz Luhrmanin elokuvaan Moulin Rouge.