Saavutettavuustyökalut

ONCE (SUOMEKSI) 19.04.2023 19:00

10.10.2022

Enda Walsh – Glen Hansard & Markéta Irglová
ONCE (SUOMEKSI)

Dublinin kaduille sijoittuva Once kertoo katumuusikon ja maahanmuuttajan odottamattomasta kohtaamisesta, josta syntyy kaunis tarina rakkaudesta ja musiikista.
Once on sydäntäsärkevä, lämmöllä ja huu¬morilla kerrottu tarina elämän risteyskohdista ja musiikin voimasta. Unohdetut unelmat heräävät henkiin ja tulevaisuus saa toiveik¬kaan sävelen.

Ensimmäisestä nuotista alkaen Oncen huippulahjakas näyttelijä¬- ja muusikkoensemble saa katsojan otteeseensa ja tarjoaa ennen kokemattoman musikaalisen juhlan. Onceen ei voi olla rakastumatta.
Broadwayn ja West Endin valloittanut Once-musikaali on ainoa tuotanto, joka on voittanut sekä Oscar¬-, Tony¬-, Olivier¬- että Grammy¬-palkinnot.
Taian¬omainen musikaali hurmasi ruotsinkielisenä versiona kriitikot ja täysiä salillisia katsojia Lilla Teaternissa. Nyt Once nähdään vihdoin suomeksi!

Esitysoikeuksia valvoo Music Theatre International (Europe) Ltd.

Esitykset tekstitetään suomeksi ja ruotsiksi Subtitle Mobile -mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksen voit ladata App Storesta tai Google Playsta nimellä Subtitle Mobile.

Rooleissa:
Emma Klingenberg, Tuukka Leppänen, Ulriikka Heikinheimo,Santeri Helinheimo Mäntylä, Aili Järvelä, Aleksi Kaufmann,Robert Kock, Hilda Koskinen, Pia Runnakko, Kalle Ruusukallio,Tekla Tolonen, Riku Vartiainen, Alexander Wendelin ja Joachim Wigelius

Suomennos (laulut): Hanna Kaila
Suomennos (dialogi): Reita Lounatvuori
Ohjaus ja koreografia: Jakob Höglund
Lavastus ja puvustus: Sven Haraldsson
Music Supervisor: Eeva Kontu
Music Supervisor: Joonas Mikkilä
Music Captain: Riku Vartiainen
Äänisuunnittelu: Antero Mansikka
Valosuunnittelu: Ville Aaltonen
Naamioinnin suunnittelu: Milja Mensonen

Lisätietoa