Saavutettavuustyökalut

RAKAS EVAN HANSEN 04.10.2023 18:30

1.3.2023

Steven Levenson – Benj Pasek – Justin Paul
RAKAS EVAN HANSEN

”Hei Evan Hansen! Tästä päivästä tulee huippupäivä, ja nyt kerron miksi…”
Connor Murphyn vanhemmat löytävät kuolleen poikansa taskusta kirjeen. Se on erään lukiolaispojan, Evan Hansenin, itse itselleen kirjoittama tsemppikirje. Se on kirje, jota ei ollut tarkoitus kenenkään nähdä, joka johti valheeseen, jota ei olisi koskaan pitänyt kertoa.
Tästä saa alkunsa tapahtumien pyörre, jonka keskellä on Evan Hansen, yksinäinen ja sosiaalisesti kömpelö lukiolainen, joka haluaisi olla joku muu.
Rakas Evan Hansen on rakastettavan aito musikaali, jolla on suuri sydän. Se on syvästi inhimillinen, voimakkaasti koskettava ja hyvin samastuttava musikaali täynnä toivoa. Rakas Evan Hansenissa on kaunis musiikki, toinen toistaan upeampia balladeja ja tarttuvia popbiisejä, jotka jäävät ihanasti soimaan päähän.
Rakas Evan Hansen on tarina itseksi kasvamisen vaikeudesta ja itsensä löytämisen voimasta. Se on tarina nuoruudesta, tarina vanhemmuudesta ja tarina nopeasti kasvavista lapsista ja äideistä, jotka pysyvät aina lapsensa rinnalla.

Rooleissa: Julius Suominen / Petja Pulkkinen, Lumi Aunio, Akseli Ferrand, Tuukka Leppänen, Sanna Majuri, Samuli Pajunen, Tiina Peltonen, Raili Raitala, Niki Rautén, Riikka Riikonen, Nina Tapio, Antti Timonen Ja Reeta Vestman

Suomennos: Reita Lounatvuori
Suomennos (laulut): Hanna Kaila
Ohjaus: Kari Arffman
Koreografia: Antti Lahti
Kapellimestari: Eeva Kontu
Lavastus: Antti Mattila
Pukusuunnittelu: Elina Kolehmainen
Valo- ja videosuunnittelu: William Iles ja Toni Haaranen
Äänisuunittelu: Jaakko Virmavirta
Naamioinnin suunnittelu: Jaana Nykänen
Tarpeiston suunnittelu: Mira Rokkanen
Lauluvalmentaja: Tim Richards ja Emilia Nyman
Dramaturgi: Sanna Niemeläinen