Saavutettavuustyökalut

Seniorisoppa Kevätkonsertti 23.04.2024 11:00

14.2.2024

Merja Larivaara
SENIORISOPPA

Seniorisoppa® on tapahtuma, johon voi tulla yksin, kaksin tai isommallakin porukalla. Seuraa löytyy, ja aina saa laulaa myös mukana! Seniorisoppa® sisältää toivekonsertin, yhdessä nautitun keittolounaan ja kiireetöntä jutustelua.

Seniorisoppa®-konsepti on näyttelijä Merja Larivaaran ideoima. Hän on mukana koko tapahtuman ajan paitsi musisoimassa, myös jutustelemassa, soppalounaalla ja saattelemassa konserttivieraita kotimatkalle.

Lavalla keväällä 2024: Merja Larivaara, Aino Seppo, Akseli Ferrand sekä upea nelihenkinen orkesteri. Orkesterissa soittavat Markku Kanerva, Anna-Liisa Väkeväinen, Aarne Toivonen sekä Tuure Koski.

Lipun hintaan sisältyy konsertti (kesto noin 45 minuuttia) sekä keittolounas suuren näyttämön lämpiössä. Tarjoiltava keitto on maidoton, gluteeniton ja vegaaninen kasviskeitto. Lisukkeena tarjoiltava ruohosipuli-tuorejuusto on laktoositon.

Kevään esityskauden päättää upea kevätkonsertti suurella näyttämöllä ti 23.4. klo 11!

Kevätkonsertissa Merja Larivaaran kanssa esiintyvät ilmoitetaan lähempänä esitysajankohtaa. Myös kevätkonsertin tarjoilu vahvistetaan lähempänä esityspäivää.

Aikataulu:
Klo 10.15 ovet avataan
Klo 11.00 konsertti alkaa, ruokailu konsertin jälkeen
Klo 12.30 tilaisuus päättyy

Huom! Lipunmyynti päättyy neljä (4) päivää ennen tapahtumaa tarjoiluvarauksista johtuen.

Lisätietoa