Saavutettavuustyökalut

Silence 31.10.2024 18:30

19.3.2024

Jarkko Mandelin
SILENCE

Jarkko Mandelinin uutuusteos Silence vie entistä pidemmälle hänen tavaramerkikseen muodostunutta nykytanssia, akrobatiaa ja kamppailulajien eri tekniikoita yhdistelevää liikkeeseen keskittyvää koreografiaa.

Silence on tanssiesitys, joka on inspiroitunut klassisen musiikin esittämisestä. Tanssiryhmä muodostaa klassisen musiikin traditiota mukailevan orkesterin ja tekee kaikkensa herättääkseen konserton osat eloon. Hiljaisuus on hetki, jolloin konserton osa loppuu, luotu maailma häviää ja seuraavaan valmistautuminen alkaa.

Jarkko Mandelin
on klassisen baletin koulutuksen saanut nykytanssikoreografi ja kansainvälisesti toimiva kouluttaja. Hän on luonut oman tunnistettavan tyylinsä ja tunnetaan erityisesti nykytanssin paritekniikan ja lattiatekniikan kehittäjänä. Mandelin on Kinetic Orchestra tanssiryhmän perustaja ja taiteellinen johtaja. Mandelinin edellistä teosta (Gravity) esitettiin teatterin ohjelmistossa poikkeuksellisesti kaksi kautta 2021 ja 2023 loppuunmyydyille katsomoille.

Esiintyjät: Jacob Börlin, Sanni Giordani, Manuela Hierl, Mia Jaatinen, Minna Kaaronen, Jyrki Kasper, Kalle Lähde, Suvi Nieminen, Mikko Paloniemi, Justus Pienmunne, Hugo Sellam, Oskari Turpeinen
Koreografia ja skenografia: Jarkko Mandelin
Pukusuunnittelu: Elina Kolehmainen
Valosuunnittelu: Aku Lahti
Äänisuunnittelu ja sävellys: Janne Hast
Naamioinnin suunnittelu: Aino Hyttinen
Koreografin assistentti: Suvi Nieminen
Tuotanto: Helsingin Kaupunginteatteri, Kinetic Orchestra ja Tanssiteatteri Minimi