Saavutettavuustyökalut

SPECIAL NIGHT 18.03.2023 19:00

25.10.2022

Helsinki Dance Company & Anton Lachký
SPECIAL NIGHT

Vuonna 2023 Helsinki Dance Company juhlii 50-vuotista taivaltaan. Vuosien varrella ryhmä on työskennellyt useiden maineikkaiden ulko- ja kotimaisten taiteilijoiden kanssa. Se on vaikuttanut oleellisesti nykytanssin kehitykseen Suomessa, löytänyt teoksilleen aina uusia katsojia, ja tarjonnut unohtumattomia elämyksiä jo viiden vuosikymmenen ajan.

Maaliskuussa 2023 Helsinki Dance Company tarjoilee suurella näyttämöllä juhlavuoden kunniaksi huippukoreografin ja yhdentoista tanssijan voimin todellista tanssin juhlaa. Juhlavuoden pääteoksen koreografiksi on kutsuttu eurooppalaisen nykytanssin kärkinimi Anton Lachký. Hänen intensiivisen energinen ja ainutlaatuinen koreografinen kädenjälkensä on palkittu useilla kansainvälisillä tunnustuksilla, ja hänen teoksensa kiertävät aktiivisesti ympäri maailmaa keskeisimmillä tanssinäyttämöillä.

Tästä ainutlaatuisesta nykytanssin suurteoksesta on ainoastaan viisi esitystä!

Tanssijat: Lysanne van Berlo, Lewis Cook, Jyrki Kasper, Elina Lindfors, Aksinja Lommi, Misa Lommi, Pekka Louhio, Heidi Naakka, Mikko Paloniemi, Justus Pienmunne ja Ioulia Zacharaki

Koreografi: Anton Lachký
Skenografia: William Iles
Pukusuunnittelu: Vilma Mattila
Äänisuunnittelu: Jaakko Virmavirta
Naamioinnin suunnittelu: Jutta Kainulainen