Saavutettavuustyökalut

Whatever Love Means 16.08.2024 18:30

19.3.2024

Nykyesityksen näyttämö
WHATEVER LOVE MEANS

Whatever Love Means on nykynukketeatterillisen nokkela näyttämöluento siitä, miksi ja miten rakastumme. Esityksessä tätä kryptistä mysteeriä ratkaisevat niin loputtomiin alaviitteisiin eksyvä kuoro kuin sinnikäs joukko cupidoja.

Whatever Love Means täyttää näyttämönsä pehmeän vaahtomuovisilla simulaatioilla rakkaudesta. 2020-luvulla cupidojen konsulttitoimisto on umpikujassa, kun ammutut rakkauden nuolet ovat alkaneet lentää tahmeasti ja ikiaikaiset Amorin kaavat lakkaavat toimimasta. Mitä rakkaudelle on tapahtunut?

Työryhmä koostuu suomalaisen nukketeatterin kärkinimistä, maustettuna tarkasti valituilla teatteri- ja sirkustaiteen edustajilla. Tästä taiteellisesta törmäytyksestä syntyy vaaleanpunaisella kuorrutuksella hämäävä ideoiden karkkipussi, jonka sisuksista kaivautuu se kaikista tärkein: perimmäinen vastaus rakkauteen. Tai ehkä sittenkin Prinssi Charlesin valtava pää?

Työryhmä
Alkuperäisidea: Merja Pöyhönen, Essi Santala, Riina Tikkanen
Käsikirjoitus: Taija Helminen
Ohjaus: Merja Pöyhönen
Ohjaajan assistentti: Olavi Ermala
Nukenrakennus: Helena Markku
Lavastus: Johanna Latvala
Tarpeisto: Tonja Goldblatt
Valosuunnittelu: Essi Santala
Esiintyjät: Petra Heinänen, Henni Kervinen, Sirpa Järvenpää, Helena Markku, Elena Rekola, Miika Suonperä, Riina Tikkanen

Nykyesityksen näyttämö tuo nykyesityksen erilaisia muotoja osaksi Helsingin Kaupunginteatterin ohjelmistokokonaisuutta. Näyttämöä tukee 2024 – 2025 Koneen Säätiö.