Saavutettavuustyökalut

Perumme loppukevään 2020 esitykset koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Olemme yhteydessä asiakkaisiin, joilla on lippuja peruttuihin esityksiin. Asiakkaat voivat myös itse käydä vaihtamassa lippunsa lahjakortteihin Lippupisteen järjestelmän kautta: https://hkt.fi/lippupisteen-ohjeistus/. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toivomme, että asiakkaat vaihtaisivat peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa vuoden vaihtopäivästä, ja käy kaikkiin esityksiimme kaikilla näyttämöillämme. Pieni merenneito palaa syksyllä, klikkaa tästä ja lue lisää.
Helsingin Kaupunginteatteri

Näytellään!

Tervetuloa kokeilemaan teatterin tekemistä luokan kanssa! Toiminnallisessa työpajassa oppilaat pääsevät tutustumaan teatterin saloihin ja näyttelijäntyöhön itse suunnitellen, keksien ja kokeillen!

Näytellään! -työpajassa tutustutaan teatterityöhön ja esiintymiseen erilaisten teatterileikkien ja -harjoitteiden avulla sekä luodaan oma tarina työpajan aikana. Ennakko-osaamista teatterista ei tarvitse olla. Työpajat järjestetään teatterin tiloissa.

Työpajan kesto 90 min. Hinta 5 euroa/oppilas.

Huomaattehan, että työpajoja on rajoitettu määrä. Kevään 2020 ilmoittautumiset tämän linkin kautta.

Lisätietoa: yleisötyöntekijä Hanna Nuorala, hanna.nuorala@hkt.fi.