Saavutettavuustyökalut

Helsingin Kaupunginteatteri

Valokeilassa Koillinen 2019-2021

Valokeilassa Koillinen on Helsingin Kaupunginteatterin, Zodiak -Uuden tanssin keskuksen, Pohjois-Helsingin Bändikoulun ja Teatteri Tuikkeen yhteinen hanke, jonka tehtävänä on lisätä taide-ja kulttuuritarjontaa Tapulikaupungin, Suutarilan, Siltamäen, Puistolan ja Tapanilan kaupunginosissa vuosina 2019-2021.

Toiminnan keskiössä on vuorovaikutus alueen asukkaiden ja taiteilijoiden välillä. Tekijät kutsuvat kaikki alueen asukkaat osallistumaan taidetoimintaan ei pelkästään katsojina vaan myös itse aktiivisina toimijoina. Taidetahot yhdessä ja erikseen jalkautuvat työskentelemään asuinympäristöihin lähelle asukkaiden arkea.

www.valokeilassakoillinen.fi
Facebook-sivut
@valokeilassakoillinen

Keväällä Helsingin Kaupunginteatterin taiteilijat ovat työskennelleet lasten ja perheiden kanssa ja syksyllä toimintaa kohdennetaan laajalti eri ikäryhmille. Hanke on osa Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyötä ja sen vetäjinä toimivat teatteri-ilmaisun ohjaajat Laura Ikonen ja Janne Puustinen. Valokeilassa Koillinen on yksi Helsinigin kaupungin Helsingin -malli hankkeista.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan:
laura.ikonen@hkt.fi
050 475 8701

Hankkeen esitykset

Olipa kerran lapsi -lastenteatteriesitys (2019)

”Olipa kerran lapsi” -esityksen työpaja 12.2.19 Tapulikaupungissa.

 

Kysy lisää hankkeesta ja ilmoittaudu mukaan:
laura.ikonen@hkt.fi
050 475 8701