Saavutettavuustyökalut

Tekijä työnsä äärellä

24.4.2024 10:00

Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyössä vuoden 2023 alussa käynnistetty livelähetyssarja, Tekijä työnsä äärellä, jatkuu jälleen.

Sarjassa tavataan teatterin työntekijöitä keskellä työn arkea. Tule luvan kanssa vakoilemaan, miten teatterin taiteelliset maailmat syntyvät, miten tuotantokoneisto toimii, miten esiintyjät valmistautuvat esitykseen ja mikä teatterin työntekijöiden mielestä on työssä parasta. Kevään lähetykset ovat keskiviikkoisin 10.4., 17.4., 24.4. ja 8.5. aina klo 10–10.30. Suoran lähetyksen jälkeen tallenteet ovat katsottavissa kahden viikon ajan. Livelähetykset on katsottavissa HKT:n YouTube-kanavalla.

Ke 10.4. klo 10
Ville Ljungberg, näyttämötyöntekijä
Voit katsoa taltioinnin täältä.

Ke 17.4. klo 10
Saila Luumi, HR- ja palkka-asiantuntija
Voit katsoa taltioinnin täältä.

Ke 24.4. klo 10
Fiona Timantti, modistimestari
Voit katsoa lähetyksen täältä.

Ke 8.5. klo 10
Jan Fäldt, verhoilija
Voit katsoa lähetyksen täältä.

 

Mitä sinä haluaisit tietää haastateltavasta? Ennakkokysymyksiä ja toiveita voi lähettää sähköpostilla hanketyöntekijä Reetta Kankareelle osoitteeseen reetta.kankare@hkt.fi.

Tervetuloa mukaan!


Livelähetykset ovat osa Taidetta ikääntyneiden koteihin -hanketta, joka tuo osallistavaa taidetoimintaa osaksi helsinkiläisten ikääntyneiden arkea. Hankkeessa kohdataan taiteen äärellä eri tavoin, etäyhteyksillä ja kasvokkain. Taidetta ikääntyneiden koteihin -toiminta on osa Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyötä ja sitä rahoittaa Helsingin kaupunki.