Saavutettavuustyökalut

Perumme loppukevään 2020 esitykset koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Olemme yhteydessä asiakkaisiin, joilla on lippuja peruttuihin esityksiin. Asiakkaat voivat myös itse käydä vaihtamassa lippunsa lahjakortteihin Lippupisteen järjestelmän kautta: https://hkt.fi/lippupisteen-ohjeistus/. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa toivomme, että asiakkaat vaihtaisivat peruttujen esitysten liput syksyn näytelmiin tai lahjakorttiin. Lahjakortti on voimassa vuoden vaihtopäivästä, ja käy kaikkiin esityksiimme kaikilla näyttämöillämme. Pieni merenneitoa palaa syksyllä, klikkaa tästä ja lue lisää.
Helsingin Kaupunginteatteri
Opi, tutustu ja osallistu

Päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille

Helsingin Kaupunginteatteri tarjoaa päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille erilaisia tapoja tutustua teatteriin ja kokeilla teatterin tekemistä. Tervetuloa osallistumaan! Psst! Opettaja, lähetämme aina lukukauden aluksi tiedotteen yleisötyön tarjonnasta. Ilmoittaudu postituslistalle: [javascript protected email address]. Yli 10 hengen oppilasryhmien valvovien opettajien teatteriliput teatterialan hintaan: puhenäytelmät 10/12e, musikaalit 22e.

Huomio: Helsingin Kaupunginteatterin yleisötyön työpajat on peruttu kevään 2020 osalta koronaviruksen vuoksi. Pahoittelemme tilannetta!

Jätä yhteydenottopyyntö

Helsingin Kaupunginteatteri tekee yleisötyötä eri-ikäisten ihmisten ja erilaisten ryhmien kanssa. Yleisötyö tarjoaa välineitä esityksen katsomiseen ja omiin tulkintoihin sekä perehdyttää esityksen taustoihin ja aihepiiriin. Se voi myös antaa mahdollisuuden kokea itse taiteen tekemisen prosessia tai kurkistaa kulissien taakse teatterin kiehtovaan maailmaan.

    Lue asiakaspalvelurekisterin tietosuojaseloste